Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ferdig? – Done?

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 12. februar , 2019 kl. 21:58

God tirsdagskveld til dere. Her er det fotball i stua, kanskje det er slik hos dere også?  Da passer det godt å skrive et innlegg. Hva skulle vi gjort uten strikketøy?  Tilbragte noen ventende timer på Ahus i går, og gjett om jeg var glad jeg hadde med strikketøyet. Hadde ikke bare med et, men to. Greit å kunne variere litt. Har også strikket i kveld, ha ha som om det var noe nytt. I skrivende stund er jeg akkurat ferdig med mesteparten av strikking på Cortinajakka. Det som gjenstår nå er strikke knappestolper, feste tråder, sy sammen under ermene klippe og sy på bånd over sårkanten. Hmmm, når jeg skriver det her virker det plutselig som det er en del igjen fortsatt. Og ja, det tar jo litt tid, men det nærmer seg.

 

 

Blir nok ikke ferdig i kveld akkurat.

I am not finishing this tonight!

 

 

 

 

 

Good evening, the boys are looking at fotball so perfect time for me to write to you. Can you imagine what we had done without our knitting? Yesterday evening I spend waiting at a hospital, and I was so happy that I brought my knitting, not just one but two. It is nice with some variety. I have also been knitting this evening, ha ha ha, not that surprising actually. I have just finished with most of the knitting at the Cortinajacket. I just have to attach all loose ends, assmebly ( Knit, put on buttons, cut and assembly a woven ribbon at the inside. ) Hmm, suddenly I felt it was a lot left. But I am getting there.

Hva strikker dere på i kveld?

What are you knitting on this evening?

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Mårn mårn.
  Har gått unna med jakka ser æ. «bare» resten igjen.
  Æ strikke no stadig på teppet til Petter, og litt på en id-cardigan. Gått fri for garn, og den typen har dem ikke på Bardufoss. Så enten må æ til Finnsnes eller så kan Vidar sjekke sørpå (enklest det, men da må æ vente til fredag…..)
  Jaja, nok og gjøre uansett med måkking av snø
  Ha en super dag. Klem

  • strikkehege sier:

   Heisann :) Ja , det går fremover. Kjedelig å ikke ha mer garn da, men den som venter på noe godt… :p. Her slipper vi snømåking akkurat nå. Sola skinner,og iflg min værapp på telefonen er det 9 grader ute. Fortsetter det slik må vi snart ta frem hagemøblene. Pass på ryggen når du måker, så håper jeg det slutter å snø hos deg snart. Ha en super onsdag. Klem fra sør

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.