Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God morsdag! Happy mother`s day!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 10. februar , 2019 kl. 12:39

Hei og god morsdag til alle dere flotte mødre der ute. Hvilke planer har dere i dag? Jeg skal ikke gjøre noen ting, det er så deilig å ikke ha noen planer. Kaffe, strikketøy og litt TV-sport blir det garantert. Ute regner det, perfekt dag å bare være inne. Morsdag og farsdag er kanskje noe som er skapt av handelsstanden, men utrolig koselig å få litt ekstra oppmerksomhet er det jo. Vår tradisjon er at vi gir en gave, og jeg har fått :)  Så utrolig heldig, fikk gavekort på velvære. Det kan velges mellom hudpleie, fotpleie, massasje +++.  Var så heldig å få gavekort til jul også da valgte jeg hudpleie, hmm lurer på hva jeg skal velge denne gangen? Feirer dere morsdag? 

 

Hello, and happy mother´s day, I guess that it is not mother`s day everywhere?  What are you doing today? I have no plans. Coffe, knitting and sports at the telly. recipe for a perfect sunday. Outside it is raining, so nice weather outside to stay inside.  I think Mother´s and father´s day was invented by the traders, but it is always nice to get a little extra attention, don´t you think? The tradision in our familiy is to give presents, and lucky me I got one:) I got a gift card on well-being. I can choose between skin care, pedicures , massages +++. I got this also for christmas and selected skin care ,hmm wondering what to choose this time? Do you celbrate mother`day?

Jeg strikker fortsatt på Cortinajakken, men ikke så masse igjen nå. Ferdig med mønster på bærestykke og har startet med felling til hals. Blir fint å få den ferdig, tror mottaker også ser frem til deg. 

I am still knitting the Cortina jacket, but I will soon be finished. Looking forward to be finished, I thin Knut is looking forward to use it. 

GOD MORSDAG TIL DERE ALLE !

HAPPY MOTHER´S DAY TO YOU ALL!

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Mårn mårn.
  Der kom «mildværet» med minus tre, og da må det selvfølgelig lave ned. Inne etter første omgang med måkking. God trim om ikke anna.
  I helga va Vidar og Siri på hytta bare dem to (æ trengte fri fra ho tøtta). Det va kjempedeilig. Når dem kom hjem på søndag hadde dem bakt fint pynta kake, og æ fikk ei bittebittelita eske konfekt. Det e sånn vi feire handelsstandens store daga….
  Så langt du e kommet på jakka, kan vel snart begynne på di egen.
  Ha det finfint i sør. Stor klem

  • strikkehege sier:

   God kveld, ja er det ikke typisk? Så deilig med litt ro og fred, godt med litt fri nå og da. Kake og litt konfekt, slett ikke å forakte på en søndag :). Jakka vokser sakte men sikkert. Blir nok et annet prosjekt i mellom Knut sin Cortina og min. Vent og se, jeg har planen klar :) Klem fra enda mildere sør. Her er det såvidt pluss nå, i morgen er det meldt opp mot 5 grader.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.