Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God farsdag !

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet søndag 11. november , 2018 kl. 16:49

Hei og god farsdag til alle pappa`er der ute. Her har vi hatt gave overrekkelse, bakt kake og nå står middagen i ovnen.  Ikke lenge før den er klar.

Været her hos oss er veldig dårlig, men mildt . Det har regnet non- stop siden i går ettermiddag, og det regner fortsatt 

I går var vi på «harrytur». Måtte jo det etter bomtur ( systembolaget var stengt:P ) forrige helg, men denne gangen prøvde vi noe nytt. Vi bestilte varene på nett, til ombud ( Ica Tøckfors)  og hentet det der . Da slapp vi å kjøre til Årjâng til systembolaget. Enkelt og tidsbesparende, kan anbefales :)

De siste dagene har jeg viet til selskapslivet, så strikking har det ikke blitt så mye av. Torsdag var jeg ute med jobben, fredag i bursdag hos familie  og lørdag julebord med pilatesjentene «mine».  I dag har dagen blitt brukt til strikk og matlaging.

Blir nok noe julegavestrikk likevel fra meg, og jeg fikk bestilt garn , masse garn på lørdag. Var jo rabatt , og siden jeg skulle har likevel var det jo bare å «kline» til . Så da  har jeg også garn til julen 2019, har nemlig en plan.  Kort innlegg i dag, maten er klar,  og jeg må stikke. :) Ønsker dere alle en god søndag. 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Så bra du fikk de viktigste varan i harrysverige denne gangen 😂.
  Her e det ikke så mye styr til handelsstandens farsdag. Æ vant en refleks med pappa på hos snella Petronella og den fikk han lamme gulrotkake. Middag spiste vi hos svigers på hytta demmes.
  Dritvæt her og, vinteren skal visst ikke komme i år 🙁. Mildt og regn her og.
  Lite strikking her og, mest bare tull med mæ om dagan…. Men no skal æ ta pinnan fått.
  Kos dæ. Klem 😍

  • strikkehege sier:

   Ha ha ha, ja det var jammen godt :) Kake og middag hos svogers hørtes jo bra ut det. Vinteren kommer vel tilslutt? Vi her i sør er nå ganske vant til slikt mildvær. Håper på ordentlig vinter til jul hvertfall, men ser vi bort fra i fjor har ikke vi hatt hvit jul så ofte. Nå er det snart jobb her, ønsker deg en super mandag og uke. Klem fra sør :)

 2. Hanne sier:

  Travel dame, men herlig med litt strikketid innimellom… ha en fin, ny, uke! Happy Knitting!

  • strikkehege sier:

   Hei Hanne, så koselig å høre fra deg. Og ja, jo mer strikketid jo bedre. Men litt annet må jo gjøres en gang i blant :) Ønsker deg også en fin uke, happy knitting til deg også :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.