Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Tusen takk ! Thank you!

Kategori: Strikk og lignende | 5 kommentarer » - Skrevet tirsdag 6. november , 2018 kl. 18:09

Et lite raskt innlegg fra meg tirsdagskvelden. Vil bare få takke alle som tar turen innom bloggen min. Jeg er nå nummer 1 :) :) :) på listen til bloggnorge og det takket være dere. Tusen, tusen takk!

Når jeg først er i gang tenkte jeg at jeg kanskje kunne spørre dere om råd. Jeg har liggende dette garnet som jeg har lyst til å strikke en ID cardigan til med.

 


Det er Tynn silk mohair fra Sandnes garn farge 2727

Jeg trenger da en tråd nr 2. Gjerne en silkeblanding med ca 210 meter pr 50 gr.  Noen som har noen forslag? Tenker meg en som er en bitteliten nyanse mørkere.  Håper å høre fra dere, med eller uten tips.

Nytt innlegg kommer om ikke så lenge. Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld.

Here is the english version.

A little quick post from me this Tuesday evening. Just want to thank everyone who have been visiting my blog. I am now number 1 :) :) :) on the bloggnorge list and thats thanks to you. Thank you very, very much!

I thought maybe I could ask for your your advice. I have  this yarn that I want to knit an ID cardigan with.

This is my first ID cardingan, and i just have to knit one more, et least. 
This is Thin silk mohair from Sandnes yarn color 2727, about 212 meters pr 25 grams of yarn 

I need a thread No. 2. A silk blended mix with  about 210 meters per 50 grams would have been perfect. Does anybody have any suggestions? I think maybe a yarn in a tiny shade darker would have been perfect.. Hope to hear from you, with or without suggestions. Wish you all a happy evening. :)

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  GRATULERER MED FØRSTEPLASSEN
  Når det gjelder garn har du drops fabel, dem har mye farga. Du har og bl.a Holst og garnudsalg som har mye garn og et stooort fargeutvalg.
  Ha en flott dag

  • strikkehege sier:

   Tusen takk Bente :) Og takk for tips. En fin dag ønskes deg. Klem

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, moro å være på toppen :) Holst strikker jeg med nå, gleder meg til å bli ferdig. Det skal visst bli så bra etter vask, har jeg hørt. Strikker en kofte i Supersoft, så tanken har vært der ja. Men har litt lyst til å lage en «luksusutgave» og å blande tynn silk mohair med noe litt glans i f.eks. silke :) Fabel burde jeg vite hvordan er, jeg solgte jo masse av det da jeg jobbet i garnbutikken. Men husker ikke, er det litt som finull ( litt stivt og klønete)?

 2. Hanne sier:

  Gratulere! Så heldig du er da, vi andre er glade for en kommentar eller to! :-) Ha en fin onsdag og lykke til med ditt nye prosjekt!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk Hanne :) Titter innom bloggen din , jeg også. Masse fint du strikker og fin blogg :) Ønsker deg en fin onsdag og fortsatt god uke til deg :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.