Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikkelig god lørdag!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet lørdag 3. november , 2018 kl. 17:49

Hei igjen. Da var det jammen helg igjen. Du verden som tiden flyr. I dag har vi vært på «harrytur» , men ikke visste vi at systembolaget var stengt!!! Det er allehelgensdag i dag , visstnok.  Ble litt mathandling da, og litt andre småting. Vinen måtte vi kjøpe på Vinmonopolet. 

Jeg er ferdig med Ingen Dikkedarer Cardigan , og er superfornøyd . Den er strikket i Drops Flora og Drops Kid Silk, jeg strikket med pinnene 5 og brukte  drøye 6 nøster av hver.

Blir helt sikkert flere av denne jakken. Jeg var lenge usikker på hvilken størrelse jeg skulle strikke, men etter at jeg rådførte meg med en annen som har strikket denne falt valget på størrelsen på Medium. Tusen takk Benthe :)

I morgen har jeg planer om å finne frem symaskinen og gjøre «ventetid» helt ferdig.  Ventetid var den første (tror jeg) adventskofte til Wiola. (Kristin Wiola Ødegård) . Det som gjenstår er å sy med maskin og å strikke belegg. Knappestolpe  og stolpe med knapphull er ferdig og tråder er festet.

 Ellers holder fortsatt på med Isabell (advenskofta til Wiola fra 2017 ) . Jeg hadde nesten strikket første erm ferdig, men syns den var for trang. Så….. derfor ble det å rekke opp. Nå har jeg gått en 1/2 pinne opp og legger ut oftere enn det jeg gjorde sist. Håper det blir bra nå. 

 

 

Strikker denne i Supersoft fra Holst garn DK., og er veldig spent på endelig resultat. Det sies at etter vask «sveller» garnet og blir mykt og deilig». Supersoft har så utrolig mange farger  å velge mellom, vil tro de fleste finner den fargen man er ute på det fargekartet. 

 

 

 

Jeg er også i gang med et nytt prosjekt, siden Knut kjørte strikket jeg til og fra Sverige i dag. Hva dette er kan ennå ikke sies. Da det er litt overraskelse til mottaker. Kanskje jeg rekker flere før jul?

I  morgen er det ny dag, med nye muligheter. Tenker vi starter dagen med en treningsøkt før strikkesofaen inntas. Til middag blir det lammestek, den kjøpte vi i dag. Har «ventet» på at årets lam(mestek) skulle komme på tilbud i høst, men den har ikke sett noe til enda? Kanskje det har gått meg «hus forbi»?

Kos dere i høstmørket, med eller uten strikketøy. Ønsker dere alle fortsatt fin lørdag og helg

 

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia
  Kjipt med stengt systembolag, men da har du god unnskyldning til å ta en tur til….
  Den blei skikkelig lekker den jakka di, og med den flotte kjolen under har du et superantrekk.
  Flotte kofter, du får jobbe på å få dem ferdig 😉
  I går og i dag ligg tåka i fjærsteinan, enda vi ikke har fjære på innlandet. Og været ê helt forvirra, vi hadde 9 varmegrader i går….. Nei no vil vi ha snø og nån minusgrader – blir så lyst og fint da.
  Ha ei fin uke. Klem

  • strikkehege sier:

   Hi hi, ja du sier noe . Og tusen takk, veldig fornøyd med jakken. Ikke visste jeg at den passet så godt til kjolen jeg hadde under. Koftene blir ferdig, skal innrømmes at jeg ble jo ikke helt ferdig med ventetid på søndag. Men har sydd med maskin så da gjenstår «bare» å strikke belegg. Blir ferdig snaaaart :) Her er det ikke mye som ligner vinter, i dag har vi 6 plussgrader og tåka ligger lavt. Ønsker deg en super dag, Bente. Stor klem fra sør

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.