Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Traff nesten Leila Hafzi……

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet fredag 28. august , 2015 kl. 16:42

Hei og god fredag. På mandag fikk jeg en sms fra Ski storsenter. De skulle arrangere kundekveld med designeren Leila Hafzi. Det var plass til maks 160 og påmelding via sms etter kl 14 samme dag. Det var også mulighet til ta med en venn/venninne. Dere kan tro jeg passet på å trykke»send» akkurat kl 14,meldingen var lagd på forhånd. Kan ikke si jeg hadde særlig tro på at jeg skulle få «plass» , men kl 18.00 tikket det inn en melding:» Hei, du og din venn har fått plass på kundekvelden…..
Glad informerte jeg min venninne, Anne, om at vi var «med». Vi planla en helaften. Først kundekveld, kanskje noe shopping?, hvis det var noe på tilbud, og tilslutt middag og vin.
Onsdag fikk jeg ny melding: » p.g.a sykdom er dessverre kundekvelden avlyst». Ahhh, så dumt og vi som hadde gledet oss så veldig. Ja, ja vi får bare gjøre det beste ut av det tenkte vi. Dermed ble det en tur innom garnbutikken ( som arrangerte kundekvelden ), i melding stod det at de solgte oppskrifter og garn ( Leila Hafzi) med 20 %. Med påfølgende middag og vin.

Ble ikke noe «Leila Hafzi» men de hadde en del annet på salg. Bl.a noen nøster Silk Mohair fra Sandnes Garn, men litt sølvtråd i. Akkurat slik jeg syns er så fint, så da måtte jeg kjøpe litt. IMG_7067
Fint, ikke sant?
Veldig florlett garn, ca 280 meter på 50 gr. Kjøpte 5 hvite og ett grått. Planen er å strikke en jakke, med noen grå striper.

I dag var jeg en tur på Kolbotn, hadde noen små ærend. Skulle ikke kjøpe noe garn. En tur innom Nille var jeg, og typisk…der hadde de Østlandsgarn ( 100 % ull) på tilbud. 10 nøster kr. 99,-. Måtte jo bare kjøpe 10 da!!!. Ble 8 hvite og 2 grå, kanskje jeg blander det med garnet over? Vi får se.

IMG_7066

I forrige innlegg skrev jeg om at det er bedre å ha for mye garn enn for lite, for lite garn har hvertfall ikke jeg.

Her på østlandet er det meldt fint vær i helgen, planen er å nyte dagene, forhåpentligvis ute i solen. Ønsker dere alle en super fredag og enda finere helg.

sol tegnet

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan sveisan.
  Endelig fem minutter til blogg…. Travel dag med fotball fra mårra til sein kveld.
  Nydelig garn du har kjøpt. Greit med plaster på såret når alt ikke går som det skal. Middag of vin e jo ikke ille det heller.
  Æ har fått handla nesten ingenting i Narvik. Men æ hadde med garn og pinna og sku starte på Himmelblå kjole. Men æ har ikke fått lagt opp engang… Blei litt pizza og øl istedenfor i går kveld.
  No snart kamp igjen….puhhhh, men har fri fra ca kl 2100.
  Kos dæ i helga SP hørs vi plutselig
  Klem

  • strikkehege sier:

   Ååå, høres ut som du har en travel helg i Narvik. Men det er vel slik det skal være? Garnet er kjempefint, lurer litt på hva det skal bli av det. Så kjedelig med null shopping, mene pizza og øl er veldig bra da. Bedre enn strikking når man er på fotballcup, strikketøyet går jo ikke av gårde akkurat, tipper det blir tid med strikk i morgen og dagen fremover jeg :)
   Fra fra 21…kanskje vi snakkes :) Kose deg maks på fotballcup, og heia jentene. :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.