Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Hei og hopp og gooood onsdag !

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet onsdag 2. september , 2015 kl. 16:29

Hei, alle dere der ute. Vet ikke hvordan vær dere har, men har virkelig høsten «satt» inn. Den startet akkurat 1. september. I helgen hadde vi kanonvær og mesteparten ble tilbragt ute i solen. Endelig fikk vi malt vindskiene på garasjen. Ett strøk lørdag og ett strøk søndag. Godt å ha det gjort, før vinteren kommer. Tusen takk til Kristine som hjalp meg med det.

Mandag var heller ikke været så aller værst, men i går var det akkurat som noen «skrudde av» sommeren. Har kommet en del regn siden da, fall i temperaturen og høstvinden er skrudd på. Selvom vi her på østlandet vet vel ikke hva hverken vær eller vind er, i forhold til mange andre steder i landet.

I dag har jeg endelig blitt ferdig med Liverpooljakken til Knut ( mannen min ), det var jammen på tide. Det har vært ganske mye jobb, men morsomt når alt er ferdig.
Dro mandag formiddag til Line på Kniplingen Garn & Broderi og kjøpte knapper. Syns disse passet veldig bra.

IMG_7072

Alltid kos å dra innom min lokale strikkebutikk. Og noen knapper ble fort til mange kopper kaffe og koselig skravling. Takk for at du alltid er så blir og hjelpsom, Line.

Jeg har strikket med garn fra Du Store Alpakka, Sterk. Ett kjempgodt garn å strikke med. Brukte 11 nøster med bunnfarge,
4 nøster natur og 1 nøste med blått.
Jakken er strikket etter Mariuskoften størrelse XXL. Har strikket en mariuskofte før, den var også til Knut, men den endte opp med å passe til sønnen vår, Petter på 21. Jeg strikker nemlig litt stramt.

Her ser dere det endelige resultatet :)
IMG_0507

IMG_0509

IMG_0510

IMG_0511

Liverpoolmønster er sydd på med maskesting.

Ganske fornøyd med det endelige resultatet, så gjenstår det og se om Knut er fornøyd.

I går tirsdag, var jeg på strikkekafé, dit kunne jeg ikke ta med meg montering og strikking av knappestolper på Liverpooljakken, så derfor startet jeg like godt på en jakke.

Bruker garnet jeg kjøpte på salg forrige torsdag. Silk Mohair fra Sandnes Garn. Hadde i utgangspunktet tenkt å strikke perlestrikk, men endret oppfatning etter 4 pinner, så nå er det glattstrikk som gjelder. Blir spennende å se hvordan dette blir….

IMG_0505

Ikke så lett å se enda, hi hi.

Ønsker dere en super onsdag videre, med eller uten regn og vind.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan
  Den blei rålekker den liverpool jakka. Æ e imponert!!! Litt av en jobb vil æ tru. Synes knappan e veldig fine.
  Akkurat no skinner sola, men vi merke høsten vi og. Nån få varmegrader og kjølig i lufta. Regnet har vi og fått følt på……
  Spent på å se korsn jakken blir i glattstrikk. Æ har 5 omg igjen så e æ ferdig med forsterke på poncho genser. Har lagt bort himmelblå kjolen. Den blei DIGER. Så æ må rekke opp og gå ned sikkert 60 masker.
  Ja ja, shit happens.
  Kos dæ inne i høststrikkeværet. Hver årstid har sin sjarme.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente. Tusen takk for koselig kommentar. Tro meg, det har vært mye jobb, men morsomt når den endelig er ferdig. SOlen har faktisk tittet frem her også idag, men nå er det veldig grått igjen. Så spennende med ponchogenseren, vil tro den blir lekker. Så kejdelig med himmelblåkjolen, men shit happens… Been there, done that!

   Kos deg videre i høstværet, liker 4 årstider jeg :)

   Klem

 2. Elisabeth sier:

  Kjempefin liverpoolkofte :)

  • strikkehege sier:

   Hei, Elizabeth. Så koselig med en kommentar her på bloggen. Og tusen takk?. Håper jeg hører fra deg igjen?

 3. Kos_og_Kaos sier:

  Har fulgt spent med på instagram på LFC koften du laget, og sluttresultat ble superfint!!! Mottakeren er nokk kjempefornøyd tenker jeg. Så glad for at du vil hjelpe meg også i gang med å lage en slik til til tante»barnet» mitt som er kjempefan av LFC. Tusen takk for inspirasjon du gir både på Insta og blogg, Ha en super helg:-)

  • strikkehege sier:

   Hei Linda, så koselig med kommentar her på bloggen, og tusen takk for koselig melding. Mottakeren af LFC kofta er veldig fornøyd :) Så hyggelig at du har fulgt med på instagram, og at jeg kan inspirere både der og her på bloggen. Ønsker deg en super helg :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.