Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ny uke, nytt garn… Ja du leste riktig!!!

Kategori: Strikk og lignende | 7 kommentarer » - Skrevet tirsdag 8. september , 2015 kl. 20:34

Hei og god tirsdag. En ny uke er i gang og sommeren er tilbake her på Greverud, med sol og temperatur rundt 20 grader. Det er deilig med litt forlengelse av sommeren. I dag har jeg vært på strikkekafé, det var kjempekoselig. Jeg har nå kommet opp til «under ermene» på den hvite florlette jakken som jeg startet med i forrige uke. Siden jeg skal strikke ragland har jeg nå felt under ermene og lagt bolen til side.

IMG_0531

Garnet Silk Mohair fra Sandnes Garn er utrolig drøyt. Opp til det bredeste grå feltet har jeg kun brukt 1 hvitt nøste.
Nå er jeg i gang med ermene. Startet på de i dag, og bestemte meg med en gang for å strikke begge på en gang med «magic loop».Det var noe skikkelig træl med en gang, tynt garn med pus. Men det gikk seg til etter hvert. Litt verre var det når jeg strikket de smale stripene. Da hadde jeg 4 pusete nøster å holde styr på , heldigvis varte ikke det så lenge.

IMG_1129

Så over til dagens innkjøp. For en stund tilbake kjøpte jeg ett oppskriftshefte fra Dale garn på tilbud, der var det en veldig fin jakke.

Så i dag bare måtte jeg. Her kan dere ser både jakke og garnet jeg kjøpte i dag. Det er Monjita og Påfugl fra Dale Garn. Kjøpte ikke garn til belte, tror det blir en knapp eller noe lignende på «toppen». Garnet er kjøpt hos Line på Kniplingen på Kolbotn. Hvis dere bor i nærheten og ikke har vært der innom, kan det virkelig anbefales. Der får dere kjempegod hjelp av dyktige og alltid blide Line. Akkurat nå har hun 50 % alt Vikinggarn.

IMG_0525

IMG_0526

IMG_0528

Da ble det enda mere garn da, ja ja…blir jo en fin jakke da. Tror snart jeg må rydde «roterommet» her i huset slik at jeg kan starte å lagre garnet mitt der.

Dere har vel også kjøpt noe nytt garn i det siste? Fort gjort :)

Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag og strikkelig fin uke. :)

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Går virkelig framover med jakka! Jeg syns du nettopp startet på den, og nå har du kommet så langt. Du er superflink, og det ser ut som den blir kjempelekker <3 Jakka du kjøpte garn til i dag ser også veldig stilig ut. Godt å ha myke og gode jakker til innendørs bruk nå som høster kommer :)

  • strikkehege sier:

   Hei Kristine, tusen takk. Ja det går fremover. Blir vel litt strikk i morgen også vil jeg tro :) Jakker kan man tydligvis ikke får for mye av, eller??? Tror jeg er avhengig av både strikk og garn, men det er vel ikke det værste men kan bli avhengig av :) Blir veldig fint det du strikker også, gleder meg til å se alt ferdig. <3

   • Kristine sier:

    Nei, jakker er fint å ha, så det får man vel aldri for mye av :) Og jeg er helt enig med deg, det finnes maaaaange ting som er verre å bli avhengig av enn garn og strikking. Strikking er jo til og med sunt! Det skal jo være så terapeutisk, gi ro og til og med senke hjerterytmen :) Tuuusen takk, jeg håper på det! Du er god <3

    • strikkehege sier:

     Ja, ikke sant Kristine. Sunt og terapautisk. I tillegg isolerer jo garnet også veldig godt her i stua, når kulda setter inn :)

 2. Anne sier:

  Hege, du er så flink og jammen er du i hodet også igang med neste prosjekt. Ser veldig spennende ut. Gleder meg å se den ferdig :)

 3. Bente Solskinn sier:

  Heia. Du e jo snart ferdig med jakken jo. Går unna må æ si.
  Enig om at jakka får man ikke nok av…..ei heller innkjøp av garn……æ gar kjøpt ca 20 nøsta drops air og 12 nøsta av ett æ ikke huske ka hete…..og 250 g kauni lace…..
  Nydelig den jakken du planlegg. Blir nok ny jakke på mæ og etterhvert.
  Meeen æ e jo faktisk begynt mef julegava; tovavotta jo Siri skal gi venninner. Æ e imponert over mæ sjøl!!!
  Du får No kose dæ max, selv om det e blitt onsdag

  • strikkehege sier:

   Hei Bente. Har nå litt igjen da, har forresten ikke strikket på den enda i dag :( Oj, det var litt garn du hadde kjøpt ja, hva skal du strikke av det? Dette må jeg fortelle Knut, da skjønner han at jeg egentlig ikke kjøper så mye garn i det hele tatt :) Er veldig spent på jakken ja, gleder meg til å starte på den, men først skal den florlette jakken bli ferdig. Julegave….det var ikke dårlig, så flink du er :) Kos deg videre med strikk og garn. klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.