Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikkelig god lørdag!

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet lørdag 12. september , 2015 kl. 15:37

Hei og god lørdag, her har høsten satt inn, så tiden med utestrikk i bare ben er nok over for denne gang. Har jo til nå hatt en veldig fin sensommer og høst, så jeg kan vel ikke klage.

Her strikkes det som vanlig, jakken i Silk mohair glitter går sakte men sikkert fremover. Strikker på ermene nå, som jeg strikker med teknikken «Magic Loop», siden det er 2 på en gang som strikkes går det ikke akkurat dobbelt så fort med dobbelt så tregt.
IMG_0539
Siden jeg syns ermene ble så smale, har jeg startet med «lynutlegging», håper bare det blir bra til slutt. 11 runder igjen med grått så litt hvitt før jeg skal sette de på bolen.

Har hørt at en del strikker ermene først, lurer på om jeg skal starte med det jeg også. Ermene er liksom så kjedelig.

Må bare snart bli ferdig så jeg kan starte på neste prosjekt. Gleder med som en unge til den grå jakken jeg skal strikke i Dale Påfugl og Dale Monjita. Men alt til sin tid.

For en liten tid tilbake var jeg så heldig å få strikkekalender 2016 av en venninne av meg. Det var dessverre trykt feil i kalenderen på hele første forlag, så jeg leverte den inn på nærmeste bokhandel og fikk en tilgodelapp. Fredag fikk jeg melding fra bokhandelen om at den nye boken hadde kommet. Så etter jobb på fredag dro jeg derfor innom å hentet den. En fin praktisk bok med kalender og oppskrifte. Her er det oppskrifte på luer, votter, genser, vognteppe, sjal, klut, håndkle pluss pluss pluss. Forfatteren er Bitta Mikkelborg, men det visste dere kanskje allerede.

IMG_0538

Så da har jeg , som ikke hadde annet en Marius strikkebok, plutselig ganske mange. Koselig med strikkebøker syns jeg, de kan man sitte å bla i å hente inspirasjon til nye prosjekter.

Her er ser dere du jeg har :

IMG_5257IMG_6374

 

IMG_6372

IMG_6373

IMG_0478

Vil tro dere også har noen strikkebøker, er dere «flinke» til å bruke de? Hvilke er det dere har, eller kanskje jeg heller skal spørre hvilke har dere ikke?

Håper dere koser dere denne septemberlørdagen, det har hvertfall jeg planer om. Noen har sikkert skikkelig høstvær mens dere i nord har vel overtatt sommeren vi hadde til og med går. Nå er det frem med strikketøyet og snart ett glass vin, så da kan bare regnet komme.

God helg!

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heisan. Ny heading? Veldig fin ihvertfall. Ja no har endelig sommern kommet til oss i nord. Men for ikke å fryse må vi holde oss i sola. Men det e deilig og varmt og vindstille.
  Går fremover på jakka. Og ermstrikk e kjedelig. Æ strikke å strikke på himmelblå, grei strikk i sola.
  Blir spennanes med ny jakke ja, den ser veldig flott ut.
  Strikkebøker har æ i «tusentall». Æ elske å samle på bøker og oppskrifter. Hadde æ bare vært flink å systematisere det…… Bruker endel av bøkern mer enn andre….. (har heklebøker og)
  No har skyggen kommet og æ hst trukket inn, men i mårra e det utestrikk igjen.
  Ha en fortreffelig lørdag. Med godt i glasset.
  Klemmer

  • strikkehege sier:

   Hei igjen?. Ja faktisk helt fersk heading, så koselig att du la merke til deg, og tusen takk. Lekte meg litt i stad. Må endre den en gang i blant syns jeg. Så deilig med litt sommer i september. Nyt så lenge du kan, snart er høsten over oss. Men litt digg det også da, med levende lys, fyr på peisen, strikketøy og noe godt i koppen/glasset. Kose deg med himmelblå kjolen, gleder meg til å se den ferdig. Driver også med litt annen strikk jeg, vettu. Men det er høyst uoffisielt ?. Derfor går det litt sakt med ermene. Men kanskje jeg blir ferdig med de i kveld, håper håper det ?. Kos deg resten av lørdagen og nyt morgendagens utestrikk i solen☀️☀️☀️

 2. Hanne sier:

  Herlig innesøndag! Hadde en herlig lørdag, men igår kveld startet regnet!

  • strikkehege sier:

   Deilig med de også, tiden for «inneliv» har vel kommet nå, hvertfall i følge kalenderen. Nå er det på med stearinlys og frem strikketøyet :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.