Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ny uke, nye muligheter

Kategori: Strikk og lignende | 13 kommentarer » - Skrevet mandag 23. februar , 2015 kl. 11:24

Hei alle sammen. Da var det mandag igjen. Formen er fortsatt ikke helt som den skal og jeg er derfor fortsatt sykmeldt fra jobb. Regner med å være i form igjen slik at jeg kan jobbe fra onsdag. Jepp, slik MÅ det bli. Nå gidder jeg ikke dette lenger.

Helgen har blitt brukt til å se på VM i Falun og strikking selvsagt. Har endelig staret på mønsteret på Liverpool-jakken. Så nå er det bare å strikke på.

IMG_5820 IMG_5826

Har fått bestilling på 3 par pilatessokker til, og garn er bestilt. P.g.a. har jeg ikke fått hentet det enda. Håper å få det til i løpet av uken, slik at jeg kan komme igang med de.

For en liten stund siden bestilte jeg digital rundeteller på ebay. Tror den kostet kr 12,- og gratis frakt. På lørdag «dumpet» den ned i postkassen.
IMG_5829

Fancy, ikke sant? Ganske praktisk når man skal «telle» runder i strikketøyet. Slik som jeg nå , på Liverpool-jakken skal jeg strikke 30 runder med bare hvitt. Dette fordi jeg har bestemt meg for å sy mønsteret med maskesting.

Ønsker dere alle en super mandag og fin uke. I dag er det VM fri, men i morgen er det «på han igjen». Skal du se på?

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Praktisk med rundeteller, og så stilig farge det var på den! Liverpooljakka blir kjempefin, nå går det virkelig fremover :)

  • strikkehege sier:

   Hi hi, takk Kristine. Rosa da gitt :) Blir veldig spennende med maskestingene. Håper jeg får det til.

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Den satt lenge i, men så bra at du ser slutten på influensaen. Har og sånn telledings, veldig grei å ha. Går fremover med jakken, e vel ikke så lenge før den e ferdig. Skal se VM fra sofaen ja, e helt sportsidiot….. Ha det godt.

  • strikkehege sier:

   He he, vel det er jo en del igjen da. Men jeg oppdatere på bloggen underveis. Nye VM-øvelser i morgen. Blir spennende. Natti natt.

 3. Hanne sier:

  God bedring til deg og Happy Knitting!

 4. Helena sier:

  God bedring. Du tar vel litt vitaminer nå på vinteren, for at hjelpe kroppen bli frisk? Tur at du orker strikke, nå når du har bestillinger som venter.

 5. Kristine sier:

  Du får jo til maskestingene kjempebra også! Det blir sååå fint :)

 6. Anne sier:

  En sånn masketeller har jeg også men har ikke fått brukt den ennå. Godt å vite at det funker :)

 7. Anne sier:

  Flott, bli veldig inspirert av deg Hege

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.