Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Da var det freddan….

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet fredag 12. desember , 2014 kl. 15:30

Da var det fredag igjen og helgen står for døren. I går var jeg på julebord med Pilatesdamene, så da ble det ikke noe strikking i det hele tatt. Storkoste meg i veldig godt selskap. Vi satte dato for sommerfest,og jeg gleder meg allerede, men det er jo lenge til.

Ny «juleheader», takk Helene :) Glad for å kjenne deg.

Er godt i gang med det andre paret med Pilatessokker, det er 6 som har bestilt, så her er det bare å strikke på.

I helgen er det pepperkake baking og baking av sjokoladekuler som står på programmet. Søndag får vi middagsbesøk. Men det blir forhåpentligvis litt tid til strikking også.

Gir dere en sniktitt på ett av de siste julegaveprosjektene jeg holder på med. Litt usikker på om jeg blir ferdig, hvis ikke får det bare være «gavegave» :)

IMG_5094

IMG_5095

God fredag til dere alle!

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Så bra at du koste deg, og så fint strikketøyet er/blir ❤️

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Ser lekkert ut strikketøyet ditt ser ut. frøkena mi på 11 år har fått sett litt på bloggen din. Og da bestemte ho sæ for å skrive ned oppskrifta på sjokoladekulene dine, så i mårra skal vi lage dem.

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Litt morsomt med slikt garn. Lager mønster selv, liksom. Så morsomt ar dere skal bake de. Håper dere syns de er like gode som oss da :) Vi bare digger de :) Hilse datteren din og si ar det er skikkelig klinete å lage de. Lykke til , å fortell gjerne hvordan det har gått og om dere liker de. God bakst :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.