Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Lørdag og baking på programmet!

Kategori: Strikk og lignende | 8 kommentarer » - Skrevet lørdag 13. desember , 2014 kl. 15:13

Hei og god lørdag til dere alle sammen. I dag har vi bakt her i huset, pepperkaker og sjokoladekuler. Så nå lukter det jul i huset. Har tidligere lagt ut toppskrift på sjokoladekuler for ett par dager siden. Hvis noen av dere har prøvd de, hadde det vært hyggelig med en tilbakmelding på hva dere syns.

IMG_5107

IMG_5108

IMG_5111

 

 

 
I går var jeg på besøk hos min beste venninne, Anne. Det var bare så koselig. Vi strikket, spiste god mat, drakk rødvin og skravlet masse. Man skulle hatt tid til det oftere. Anne har jo hund, Molly. Hun er bare såååå søt. Har kanskje lagt ut bilde av henne her på bloggen før.

IMG_5101

Molly er av rasen Russisk Bolonka.

Da er det på tide å fine frem strikketøyet, strikker videre på «pilatessokkene» , litt med det blå garnet og «liverpooljakken» til Knut. Hva har dere på pinnene idag?

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Søøøøte Molly ❤️

 2. strikkehege sier:

  ❤️

 3. Anne sier:

  De der kakene ser veeldig gode ut og for en søt hund;)))

 4. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Ja no holder vi på å klisje med sjokoladekuler ;) Siri, 11 år, lure på om ho ikke bare kan ta ei skje og spise rett fra gryta, for det smaker jo såååå godt :). Trur kanskje det må kjøle sæ litt til før vi klare å forme kuler. Og ja, ho Siri har hatt pops i halve røra :)

  • strikkehege sier:

   Hi hi, Kjempeklissete, men KJEMPEGODT. GLad for at jeg kunne dele denne oppskriften med dere :) Beklager sent svar, men har av en eller annen merkelig grunn ikke fått beskjed på mail ( som jeg pleier å få ) om kommentaren.

 5. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Dem blei jo supergod. Tøtta sendte et glass til besteforeldre som adventsgave, og fikk beskjed av bestefar, som e en sjokoladegris, om at disse må ho lage flere av for dem var så gode :). I går var vi på juleavslutning på skolen, og da reklamerte ho i øst og vest for disse godsakern dine :) Mange spurte om oppskrift, så da må æ spørre dæ om det e greit at vi gir ut oppskrifta. Vil jo selvfølgelig oppgi at den kommer fra dæ :) Ha en flotters dag :) :)

  • strikkehege sier:

   Hei Bente! Så koselig å høre at sjokoladekulene var en suksess. Klart du kan dele oppskrift, hvis du «legger» det ut ett setd setter jeg stor pris på hvis du kan legge ved linken til bloggen min også. Og oppfordre andre til å klikke innom . Ha en strålende dag du også :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.