Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Hyggelig strikkelunch i Ås

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet onsdag 17. desember , 2014 kl. 16:37

I dag er det en uke igjen til jul, det er ikke lenge. Her i huset er vi ikke så nøye på hva som «bør» gjøres før juleaften kommer. Vaske huset syns jeg passer bedre på våren. Derfor blir det den vanlige ukesvasken. Det får holde. Jeg er nå ferdig med innkjøp av alle julegaver. Så får vi bare håpe at alle mottakere blir fornøyde. Juleaften skal feires hos svigers med min mann sin familie. Skal bli kos.

Var på strikkelunch i dag i Ås. På 2 rette og 2 vrang. Praten satt «løst» rundt bordet, og det var veldig hyggelig. Dette var siste gang før jul ( naturligvis ) men jeg gleder med allerde til nye turer til Ås utpå nyåret. Alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker og utveksle erfaring om strikking. Lærer stadig vekk noe nytt, det liker jeg.

I morgen er det innkjøp av juletre, før vi skal pynte det til helgen. Det blir kos å få treet inn i stua.

I Ski, på ski storsenter har det åpnet en ny garnbutikk ( for noen uker siden ) var innom en dag og tittet og fikk med meg masse hefter. Her er det mye som frister i tiden fremover.

Her kan dere se bilde av noe .
IMG_5133

Syns at denne var fin. Kanskje man kan strikke slik med Boucle fra Drops? Jeg har 8 nøster liggende!

IMG_5134

Her ligger heftene på rekke og rad.

I helgen som var ble det lagd litt juelgaver i heimen, i tillegg til bakingen. Kristine ( og litt jeg ) lagde gelelys med farve og duft. Det er bare så koselig å være sammen med de man er glad i å lage ting til jul. Kristine er så kreativ, og resultatet ble kjempefint. Tror mottakerne kommer til å bli veldig glad. Hjemmelagde julegaver er så koselig å få og å gi.

IMG_5119

IMG_5125

IMG_5124

IMG_5121

Ønsker dere alle en super onsdag videre. Husk å kose dere i førjulstiden. Plutselig er den over.

Annonser

Kommentarer

  1. HL sier:

    Kjempefine lys! Koselig å kunne lage sammen! Flinke er dere. Og nå er det jul.

  2. hobbysiw sier:

    Så flinke og kreative dere er Hege. Her har det gått i babynestsying, og strikking har blitt litt nedprioritert for å si det sånn. Men Nååååå blir det strikking. :D

  3. strikkehege sier:

    Tusen takk, Siw. Og så flink du er til å sy:) Babynestene er så fine. Her strikkes det masse, masse, masse. Har jo så masse prosjekter ventende på meg.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.