Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Siste julegave innkjøpt, og snart juleferie

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet torsdag 18. desember , 2014 kl. 21:48

Da var jeg ferdig med alle julegaver til jul. D.v.s alt er kjøpt inn. I morgen er siste formiddagstime på jobben med Pilates-jentene. Og for en herlig gjeng de er. Siste kveldstime var i går kveld, og etter endt time fikk jeg en julegave. Altfor mye, men så utrolig koselig. Jeg ble helt satt ut.

Så i dag har jeg brukt gaven. Etter jentenes ønske har jeg kjøpt meg nye strikkepinner. Ja de vet, at ved siden av trening ( bl a. Pilates ) , er en av mine store lidenskaper strikking. Jeg kjøpte Knit Pro sitt Karbonz strømpepinnesett. Det er 5 pinner i hver størrelse. Nummer 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5,5.0

IMG_5139

IMG_5140
Disse ligger i ett etui.

Så nå er det bare å strikke på.

Jeg er bare sååååå heldig, og igjen. Tusen tusen takk :)

Ønsker dere fortsatt en fin kveld, det lille som er igjen av den, en god fredag :) Og en fin adventstid.

Annonser

Kommentarer

  1. HL sier:

    Gratulerer med nye pinner!

  2. Kristine sier:

    Så fint at du fikk kjøpt pinnene du ønsket deg, du fortjener det så innmari ❤️

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.