Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Er godt i gang med første arm.

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet lørdag 16. august , 2014 kl. 16:08

Da er jeg godt i gang med første arm på jakken. Går jo litt fortere å strikke den i forhold til bolen. Siden ermene skal strikkes frem og tilbake i rillestrikk, strikker jeg ikke med «magic loop». Men en og en arm.
IMG_3903

IMG_3904

IMG_3905

Neste blogginnlegg kommer til å komme fra Polen. I morgen drar jeg med min søster til Lodz. Der skal jeg være frem til onsdag. Utfra det jeg har lest om denne byen så skal det være ett mekka for shopping. Og jeg GLEDER med stort. Skal ikke se helt bort fra at jeg kommer hjem noe garn også.

Vi skal bo på ett kjempefint hotell. Double Tree Hilton Hotel.
4 stjerners hotell med egen SPA avdelig. Noe vi selvfølgelig skal benytte oss av. Forteller mer i det neste innleggene.

Men som strikkegal jeg er kan jeg jo ikke dra på tur uten strikketøy, så det blir å fortsette på jakken som jeg strikker på nå.

Ha en strålende helg alle sammen.

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Blir såå fint ❤️ og så bra du gleder deg til tur, det blir sikkert kjempekoselig❤️

  2. strikkehege sier:

    Tusen takk, Kristine :) <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.