Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Happy knitting

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 18. november , 2018 kl. 12:21

God søndag til dere. Her startet vi dagen med en treningsøkt utendørs  i nydelig vær. Deretter ble det en god frokost med egg og bacon :) Nå er det sport på tv og strikketøy i fanget . Liker lange late søndager.

Som mange andre har jeg en del garn, og snart ( les; en gang i fremtiden) skal jeg gå gjennom hva jeg har og føre det opp i et regneark, slik at jeg faktisk vet HVA jeg har. Har nok ikke full oversikt nå. Selvom garnlageret er godt fylt opp ble jeg likevel den heldige eier av mere garn denne uken. Garn på tilbud er ikke lett å motstå. 

6 nøster av hver farge, Drops sky!

Og litt Sterk fra DSA i mange forskjellige farger. Planen er julegaver, så blir det jo spennende å se til hvilken jul :)

Blir nok å strikke fremover, uansett. Har så masse planer, og kanskje også noe strikk på bestilling. 

Ønsker dere alle en fin søndag, med eller uten pinner og strikk.

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hei fra kalde snøfrie nord.
  Garn ja, det får vi vel aldri nok av. Æ bit mæ i tunga og skal ikke kjøpe garn på black fridag, æ SKAL ikke 😌. Har og tenkt å lage oversikt, men det blir myyye arbeid.
  Flotte farga du har kjøpt inn, spent ka du skal strikke.
  No skal æ straks kjøre til Finnsnes (40 min hver vei) og kjøpe fiska til akvariet og kanskje litt julegava hvis æ e flink.
  Ha en fin dag 🌞. Klem

  • strikkehege sier:

   Hi hi, nei der er vi enige. Kommentaren hadde lagt seg et annet sted, heldigvis fant jeg det. Håper du fikk kjøpt både fisk og litt julegaver. Godt å vær i gang med juleforberedelsene. Stor klem :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.