Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Deilig med noen dager på hytta!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 13. juli , 2014 kl. 14:12

Ja da var det ferie og vi er noen dager på hytta. Det er deilig og varm vær, så tide tilbringes mest ute. Selvfølgelig med strikketøyet i nærheten. Er ferdig med klut i turkis og startet på en i lysrosa. Disse 2 skal jeg gi bort. Klutestrikk er fint nå på sommeren, særlig når det er så varmt.
bilde 3
LilleKarins Kjøkkenklut
bilde 2
Mønster: Bergknapp fra Bittamis Design

Både i går og i dag har vi vært å badet i Engnæsbukta, deilig vann og ca 22 grader, tror vi. Beste stedet å bade er definitivt i sjøen i Norge, i god temperatur. Min mor kommer fra Smørstein og Engnæsbukta har vært i familiens eie i flere generasjoner. I sin tid tilhørte det mine oldeforeldre. Nå er det min onkel som eier den, sammen med huset på Engnæs. Har mange fine minner herfra som både barn og voksen.
bilde 4
bilde 3
bilde 2
bilde 1
Når vi var der i går lagde Kristine blomsterkrans til meg <3
bilde 1

Her på hytta har vi fått «leieboere». I en blomsterpotte ( som var tom ) som henger på hytteveggen, har det flyttet inn ett fuglepar. I forrige uke ble det oppdaget at det var egg i redet. Nå er egg(ene?) klekket og herr og fru fugl flyr frem og tilbake med mat i nebbet. Ikke lett å ta bilde av men har nå prøvd.
Veldig usikker på hva slags fugle det er, men tror det er en spurvevariant.
IMG_0160
Hvis dere ser til venstre for blomsterpotta kan man skimte mor eller far på vei med mat.

bilde 1
Og her ligger en av de sammen med ungen(e ) Ikke så bra bilde, tatt med mobil på god avstand. Så zoomet. Vil ikke forstyrre de.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.