Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

4 uker som nr 1 på bloggnorge. Det er bare så utrolig morsomt:)

Kategori: Strikk og lignende | 3 kommentarer » - Skrevet fredag 11. juli , 2014 kl. 08:23

Da var det fredag, og vi drar på hytta i Holmestrand. Litt dårlig nett der, så ikke sikkert det kommer så mange innlegg frem til onsdag. Mulig jeg får det til , og mulig jeg kan legge ut noen uten bilder. Time will show.

Tenk, nå har jeg vært nr 1 på bloggnorge i 4 uker, bare såååå morsomt. Kan nesten ikke tro det. Syns det er supert at en blogg om strikking kan fange så mange. Jeg er, som jeg sikkert har sagt før, «bitt av basillen» , bilde taler for seg selv:)
OKD

Håper dere som titter innom vil legge igjen en kommentar. Hadde bare vært så fint.
Igår var jeg en liten tur i Ski , på storsenteret. Skulle egentlig bare kjøpe garn til kluter på Søstrene Grene, kjøpte noen nøster. Har hørt at man kan strikke 2 kluter pr nøste, og med en pris på kr 14,- pr nøste, blir det BILLIG.

bilde 2
Såvidt igang med ny klut, denne gangen strikker jeg etter ett møster jeg fant på FB, den heter » LilleMarits Kjøkken klut med fletter». Tror det blir bra.

I tillegg fikk jeg kjøpt meg bikin, kjøpte på Change. Ble veldig fornøyd.

14241-bounty-bikini-seamlesspushup-taiganga-front-rgb
Og for ordens skyld, dette er ikke meg!

Min beste venninne skal gifte seg i oktober. Har bestilt kjole på nettet, og i dag fant jeg de perfekte skoen til.

Skikkelig høye og veldig » bling bling», men det er meg .

bilde-30

Ønsker dere alle en fin helg. Så håper jeg å høre fra dere.

Annonser

Kommentarer

 1. Tonje sier:

  Så moro Hege! Kos dere masse på hytta :)

 2. Strikkehege sier:

  Tusen takk, Tonje. Kose dere på hytta dere også

 3. NBB sier:

  Stilig blogg!

  Legg den gjerne til på våres nye nettside og la dine venner stemme på deg: http://www.norgesbesteblogg.net :)

  Ha en fin dag videre!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.