Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Innkjøpsmesse for interiør og design

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet fredag 29. januar , 2016 kl. 14:25

Hei,da var det fredag igjen og snart helg.

I går hadde jeg en veldig koselig dag. Jeg var på design og interiørmessen ( Oslo Design Fair) på Norges Varemesse, og der var det mye å se på. Masse interiør av alle slag, smykker, klær, godteri og selvfølgelig GARN :)

IMG_1081
Var på messen ca kl 10 og ruslet rundt ca 2,5 time. Det som var litt gøy var at det var masse smaksprøver, og det benyttet vi jo oss av :)

IMG_7685IMG_1078

IMG_1079IMG_1080

12.30 skulle Line, innehaveren av Kniplingen i møte med Rauma, og vi andre satt oss ned og slappet litt av etter at vi hadde tatt en runde å tittet på smykker og garn .

Og garn var det mye av:

IMG_7699IMG_7698

IMG_7697IMG_7692

 

 

 

 

Syns disse var så fine :)
IMG_7710IMG_7709

Masse forskjellige garnleverandører var det der. Pt, Rauma, Dahle, Permin, Svarta Fåret, Sandnes, A knit story pluss sikkert mange flere.

IMG_7696IMG_7694

IMG_7693IMG_7692

IMG_7691IMG_7690

IMG_7689IMG_7688

Det kommer snart nytt garn og oppskrifter fra Skappelgenseren.no. Nyheten er Lamagarn, Lamagarn har litt av de samme kvalitetene som Alpakka, men er enda mykere. Det kommer blant annet i print ( d.v.s. flerfarget garn) nydelige farger og kvalitet. Dere burde glede dere.

Heldig for meg var også en av Skappeljentene der. Marthe var akkurat like blid og koselig som hun ser ut på alle bilder, og stilte gjerne opp til et bilde for bloggen.

IMG_5614

Genseren til Marthe er strikket i det nye Lamagarnet som kommer om noen uker.

IMG_7702IMG_7701

IMG_7686

Line på Kniplingen har selvfølgelig bestilt MASSE, alle farger av det nye Lamagarnet kommer til butikken i mars, er vi heldige kommer det til påske. I tillegg ble jo også masse annet bestilt. Anbefaler alle en tur innom butikken i ukene som kommer :)

På messen var det også en stand med «Lovely Planet». Det er en bedrift på Eidsvoll som selger litt av hvert. Syns de hadde mye fine ting som jeg ønsker å dele med dere. De har også nettbutikk Lovelyplanet.no

IMG_7708IMG_7707

IMG_7706IMG_7705

Her ser dere pose laget av aviser, strikkevesker og strikkepinne etuier laget i Peru.

Etter messen var det rett til Kolbotn for å holde kurs. Det var 5 kursdeltagere og selvom det var litt kaotisk i starten ( noe det ofte er med denne teknikken ) kunne alle strikke magic loop når kurset var ferdig 2 timer etter. Moro å kunne lære bort noe og dele min kunnskap med andre. Håper det blir flere kurs:)

Nå som jeg er ferdig med kofta er det å strikke videre på Marthe jakken. Hentet litt inspirasjon på messen i går og tror jeg skal prøve å pynte den med swarovski krystaller. Men det blir jo en liten stund til. Den må jo strikkes ferdig først.

Ellers blir det også en matchende lue til kofta, har jo litt restegarn igjen. Kjekt å få brukt opp litt av det.

Med 5 grader og regnvær ute skal jeg nå kose meg med en god kopp kaffe, NM på ski og selvfølgelig strikketøy. Må jo lade opp til semifinalen i håndball-VM. Ønsker dere alle en super fredag og strålende helg.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Åååå så heldig du e. Tenk å få smake og lukte og klemme og føle på godteri og garn og allskens snadder. Det må ha vært litt av en opplevelse.
  Ser fint ut det nye skappelgarnet.
  Lovley planet har bare så mye fint. Æ har både klær og strikketing derfra.
  Æ e no nesten allerede utslitt av girlparty, og dem har bare vært nån tima. Skal være glad når dem blir ferdig på kjøkkenet, for ikke å snakke om kor æ glede mæ til i mårra kl 1030 når Vidar kommer hjem.
  Får No strikka litt og sett på sport imellom slagan…..
  Har forresten flott vintervær med 6 minus og oppholdsvær.
  Ha ei super helg. Klem fra nord

  • strikkehege sier:

   Hei, Bente så koselig å høre fra deg. Ja, det var kjempegøy å være pålesset, håper jeg får være med flere ganger. Messen er 2 ganger pr år. Tror neste er i slutten av august. Hihi, utslitt alt nå ja, skjønner godt du gleder deg til Vidar kommer hjem. Du får gjemme deg bak garn og pinner, så håper jeg det går bra👍🏻. Akkurat nå er det middagslaging her, etterpå blir det strikk og TV-titting. Så heldige dere er som har skikkelig vintervær. Ha en fortsatt fin helg, klem fra søringen😀

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.