Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Snart helg …

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet torsdag 4. februar , 2016 kl. 21:15

Da var det snart helg igjen. Jeg starter dette innlegget med å takke alle dere som er innom bloggen mon, på grunn av dere er jeg jeg fortsatt nr 1 på topplisten til bloggnorge. Håper dere fortsetter å ta turen innom.

Som jeg fortalte i forrige innlegg var jeg på interiør og design messen i forrige uke, og i dag oppdaget jeg at Line fra Kniplingen og jeg var med på ett bilde på http://skappelgenseren.no/blogg/

messe

Det var jo morsomt, vil tro det var ganske mange innom deres «stand» i løpet av torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Selv strikker jeg nå på Marthejakken ( fortsatt ) , En grunn til at det ikke går så fort kan jo være at jeg strikker på andre ting også. På lørdag kjøpte jeg mønster fra Paelas på nettet. Har lenge hatt lyst til å strikke kjappstrikkdrakten, og da klarte jeg ikke å «stå » imot lenger.

Mandag dro jeg derfor til Kniplingen og Line på Kolbotn, måtte jo ha garn som passet. Veien herfra til butikken er ganske kort, i tillegg er det den beste garnbutikken jeg vet om. Anbefaler den på det varmeste.
IMG_1098

IMG_1099

IMG_1106
Knappene er også derfra.

Ja ja, får bare fortsette å strikke på jakken jeg da, hva strikker dere på om dagen?

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Mens «minstejenta» er på jentedagene på NTNU i Trondheim, har vi andre feiret bursdag her i huset. Vi feiret i går ogsa da, når alle var hjemme.

Denne gutten har blitt 22 år.

IMG_7728

Så idag har mor bakt kake :)

IMG_1109

Ønsker dere en fortsatt fin kveld :)

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Mårn mårn 🌞
  Gratulerer med både 1. plass og voksen gutt. Ser nydelig ut den kaka du har laga.
  Spennanes med «lillepia» som e i Trondheim. E litt spent å høre korsn det va. Mi lillepie har jo og lyst å drs dit, selv om det no e ganske mange år frem i tid….. 😉
  Så fin drakt du har strikka. Og merinoull synes æ e et godt garn og strikke av, og så mykt at det kan brukes rett på kroppen.
  Her, i kulda, 15 kalde i dag, går det fortsatt i nancygenser. Men dette blir nok den siste på ei stund.
  Da ønske æ kjendisen en superduper dag. Klemmer

  • strikkehege sier:

   Morn tilbake 😀. 15 kalde, ja det var kaldt. Her er det 4 minus og ganske ok vær, hvertfall foreløpig. Er visst meldt regn i ettermiddag. Kaka ble kjempegod og falt i smak, hos begge de voksne guttene her i huset. Tenk 22 år, ja det når man ser på «barna» og ser seg i speilet at man skjønner at tiden går😝😜. Er helt enig med deg angående merinoull, og drakta var skikkelig kjappstrikka, så den lever opp til navnet sitt. Du kan trygt anbefale å søke på jentedagen, dersom det fortsatt er et tilbud når jenta di kommer i den alderen, Kristine har det helt fantastisk. NTNU har virkelig slått på stortromma, så de har nok lagt inn en god søknad hos Kristine i forhold til videre studier etter videregående. Nå er det frokost her, deretter en tur ut med hunden, før det er en tur på jobben. Digger å være instruktør, møter masse flotte mennesker som gir meg påfyll av energi. Ha ens strålende fredag, Bente . Stooooor klem fra sør.

 2. Anne sier:

  Hei Hege
  Hadde så gjerne vært med på messen for det såg så veldig gøy ut. Sikkert morsomt ut å bare drømme seg bort i garner og strikkedrømmer ;) Jeg hadde vel antakelig bare kjøpt masse garn uten noen som helst plan på hva gjøre med dem…hihi…
  Strikkejakken din er superflott og du klær den perfekt
  Mange klemmer

  • strikkehege sier:

   Messen var superfin, heldigvis bare shopping for de i bransjen. Så Line handlet masse og jeg ingenting. Men vi kan glede oss til masse nytt i butikken. Nyhet… Lamagarn. Det må prøves. Tusen tusen takk, du er verdens beste bestevenninne . Stor klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.