Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Vinter, mørkt og vinterkaldt

Kategori: Annet, Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 5. januar , 2016 kl. 20:53

Hei igjen alle sammen. Da var vi godt i gang med første uke av 2016. Her har «kong vinter» kommet, og det er bra. Kunne riktignok vært litt mer snø, men litt hvitt er det nå hvertfall. I skrivende stund viser nå gradestokken minus 10,5 grader. Hvordan er været hos dere?

Som jeg fortalte i ett tidligere innlegg, fikk jeg gavekort på bl.a. Sjarm & Sjel på Kolbotn til jul. Har ikke vært helt i form i julen, slitt med en lei forkjølelse som bare ikke ville gi seg. Allikvel våget jeg meg en tur ut onsdag før nyttårsaften. Vi skulle handle mat samt en tur på vinmonopolet. Måtte jo bare gå innom Sjarm & Sjel også da, når jeg først var like i nærheten. Og gjett hva? Der hadde de jo startet noe av salget allerede.

Endte opp med kjøp av både kjole og kåpe. Begge til halv pris, gjett om jeg var fornøyd.

Skjermbilde 2016-01-05 kl. 19.47.35

bf8-16201-12_trysil_dress_dark_grey_01

Veldig fornøyd med begge to, kjolen er veldig god og varm. Det passer jo bra på denne tiden av året, og i tillegg har jeg masse igjen på gavekortet. Heldige meg.

I dag har jeg vært en tur på strikkekafe på Tårnåsen, veldig hyggelig å møte jentene igjen etter nyttår. Vi ble ganske mange i dag, og skravla gikk.

Har jo selvfølgelig også fått med meg Tour de Ski,mange syns det er dumt at de norske er så gode. Men jeg syns det er fint jeg. Dette kommer helt sikkert ikke til å vare, og det har jo vært andre nasjoner som også har dominert. Går vel litt i bølger dette, som alt annet. I morgen er det nye renn og nye muligheter, så får vi se hvordan det går. Heia Norge

top_flagg

Litt strikking har det også blitt, men holder fortsatt på med bolen på Røverkofta. Kan ikke si det går fort akkurat, men det går jo fremover. Gleder meg nå til å sette ermene på bolen og starte med ett annet mønster. Har nå strikket så bolen måler 28 cm, «bare» 12 cm igjen…Yeah!!!

Det blir vel kanskje litt strikk hos dere også? Fortell meg gjerne om hvilke prosjekt(er) dere holder på med for tiden. Er dere slik som meg er det kanskje flere?

Da ønsker jeg dere en fortsatt fin tirsdagskveld, og kos dere med strikk og annet.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  God mårn og god vinter. 22 kalde her i dag. Men vi har et fantastisk flott lys ute, går nesten ikke å beskrive. Selv om det fortsatt e mørketid e det ganske lyst på dagen.
  For nån flotte plagg du har kjøpt. Stilige begge to, men kjolen digge æ.
  Her sees det også på tour de Ski, og all anna vinteridrett som måtte være på tv. Utmerket å strikke til.
  Akkurat ferdig med marygenseren til Siri, som ho egentlig skulle få til jul…. Satt og festa tråda på spreng i mårrest for ho skulle ha den på på skolen i dag. Ellers har æ endel UFOer som æ snart bare MÅ ta tak i. Bla ponchogenseren til Annelise. Så strikke æ på en kjole i en nydelig grønnfarge, drops alpakka silk brushed. Får se kem som «vinn» kampen om den, Siri eller mæ…..
  Huff, no ser æ det blåse litt og….godt dem får være inne i friminuttene når det e kaldere enn 20
  Straks alpint på tv, guttan og slalom.
  Ha en super dag flotte du.
  Klem

  • strikkehege sier:

   oi oi oi, ja det var skikkelig kaldt og så på fb at det var 24 minus ikke 22. Godt vi har vinterisolerte hus, varme på peisen og strikketøy i hendene. Kan tenke meg Siri ble glad for Mary Genseren, sikker god og varm også. Fikk ikke sett 1.ste omg på slalom menn, men kl 12.55 skal jeg sitte benket. Veldig fornøyd med kjøpene mine, og gleder meg til videre shopping på gavekortene. Fikk også gavekort av venninnen min på Kniplingen. Må tenke nøye gjennom hva jeg skal bruke det til :) Ønsker deg en fin vinterdag fra sør. Klem :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.