Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Torsdag, shopping og jammen ble det litt garn…..

Kategori: Strikk og lignende | 14 kommentarer » - Skrevet torsdag 11. juni , 2015 kl. 20:53

Hei, og takk for at du tar turen innom bloggen min. Koselig hvis du legger igjen en kommentar.

Da er det blitt skikkelig sommer her på Greverud, og idag har antrekket vært kjole, bikin og shorts. I skrivende stund er det 20 grader, ikke dårlig til å være snart kl 21.00 på kvelden.

IMG_6630
Vi får bare håpe det holder :)

Det er vel stort sett når man ikke har planlagt å shoppe at man gjør de beste kjøpene? Slik er det hvertfall for meg. Planen var en liten tur til Vinterbrosenteret, men så ville det seg slik at vi tok en tur til Ski isteden. Men aller først tok vi en tur til Ås, rett før vi skulle dra så jeg på FB at de hadde salg i Garnbutikken 2 rett & 2 vrang. Kunne jo ikke la den sjansen gå fra meg.

Dro derfor dit først, og gjett hva? Jeg kjøpte garn, kanskje ikke så overraskende. Så da har jeg enda litt mer på lager. HVa det skal bli , vet jeg ikke enda. Men at jeg gjorde ett varp, er helt sikkert.

IMG_0260

IMG_0265

IMG_0263

Kjøpte 10 bunter av hvert garn og det holder til enten genser,jakke eller evt kjole.
Kr 250,- pr 10 bunter er vel nærmest ett røverkjøp.

IMG_0266
Kjøpte også ett hefte med fine oppskrifter på salg.

Så lenge varte den «slankekuren», refererer til forrige innlegg :)

Deretter gikk turen til ski, og jeg skulle egentlig ikke handøe noe som helst. Men når man finner en buksedress » jumpsuit» som passer akkurat, og jeg ikke har det fra før. Ja, da må man jo bare kjøpe. I tillegg var den nesten gratis.

IMG_0258

Hatten kjøpte Kristine seg, men jeg var så heldig å få låne den.

Men nå må jeg strikke litt på strandkjolen min, syns ikke det går så veldig fort. Men håper jeg blir ferdig med den om ikke altfor lang tid. Hadde vært kos å få brukt den i ferien som starter veldig snart.

Håper dere alle har hatt en super dag, og ønsker dere en fin kveld videre.

Annonser

Kommentarer

 1. HL sier:

  Så fint det ble en hyggelig handletur med bare bra innkjøp! Likte garn og buksedress, og K blir fin med hatt tenker jeg!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Helene :) Og ja, Kristine er kjempefin med hatten. Alt kler den smukke vet du :)

 2. Tonje sier:

  Fine farger på garnet da Hege! Sommervarp er alltid velkomment hvor fanget du den deilige buksedressen? Fin ble du i hvert fall.
  Nyt varmen. Klem

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Tonje :) Dressen kjøpte jeg på Gina, og der handler jeg ikke mye akkurat. Nyt varmen du også, er vel like fint vær hos deg? hi hi

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Så deilig med ordentlig sommervær. Jobbe litt med feriefargen…
  Skikkelig lekker den buksedressen, og veldig fin på!!!
  Du e dæ sjøl lik, men garnet e jo bare lekkert og flotte farga. Og tenk på ka penga du har tjent kår det e så billig….
  No har æ ikke strikka på flere daga, men blir ikke bedre. Har skrevet til legen og hørt om æ får litt sterkere medisin. Å æ kjede mæ uten strikketøyet mitt.
  Kos dæ i sommervarmen
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei, Bente :) Ja skikkelig deilig med sommer. Og tusen takk, veldig fornøyd med buksedressen.Hihi…ja, tenk jeg satte alle pengene jeg spart rett i banken. Håper du får sterkere medisin som virker, kan jo ikke fortsette slik. Det bare blir for kjedelig.

   Sender litt varme nordover. Klem

 4. Anne sier:

  Så fint garn, blir nok noen flotte plagg av det også etterhvert, tenker jeg ;)
  Kjempefin buksedress, veldig fin på deg :)

  • strikkehege sier:

   Ja, ikke sant, Anne :) Håper jeg klarer å finne på noe fint å strikke med det garnet :) Og tusen takk. :)

 5. Vibbedille sier:

  Så koselig besøk eg fikk av deg i kwell, Takk for det :)
  Koselig blogg du og mye flott garn du viser frem :)

  KOS deg og ha ei super helg ;)

  Klem Vibbedille :)

  • strikkehege sier:

   Hei Vibbedille, bare hyggelig. Og takk for det, skal fortsette og titte innom bloggen din. Nå er helgen snart over, men ferietid her hos meg. Ha en fortsatt fin søndagskveld, klem :)

 6. Hanne sier:

  Så heldig å finne garn på salg! Herlig at sommeren er kommet, den kom igår til Stavanger! Ha en fin fredag og helg!

  • strikkehege sier:

   Hei Hanne. Beklager sent svar, var på fest på fredagen og i går var jeg litt sliten. Men ja, digger virkelig å å finne gode tilbud på garn. Blir spennede å finne på noe med det etterhvert. Så deilig at dere også har fått sommer, håper du har tid og anledning til å nyte den. Fortsatt god søndag. :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.