Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Prosjekt garnslanking er i gang.

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet tirsdag 9. juni , 2015 kl. 20:47

Hei og god tirsdag. Jeg er igang med ett nytt prosjekt og «slanker» beholdningen av garn. For en god stund siden bestilte jeg hvitt bomullsgarn og «pusegarn fra Iceyarn i Tyrkia. Planen var i utgangspunktet å strikke en genser med en tråd av hver, men det var to forskjellige hvite , så det ble ikke pent. Det er greit å få brukt det jeg har liggende også, slik at jeg kan gjøre plass til kommende prosjekter etterhvert.

Takker Bente, en av min trofaste lesere, for tips om mønster til strandkjole i Viking garn. Har ikke akkurat kommet så langt, men ett sted må man jo starte.

IMG_0248

Gleder meg til det begynner å ta form.

Her har dere linken til heftet som ligger gratis på nettet. Jeg strikker modell 9

http://www.viking-garn.no/kataloger/katalog-1407

I dag har det vært fint og sommerlig her på Greverud. Og jeg har faktisk gått i sommerkjole i hele dag, med unntak av når jeg solte meg litt i ettermiddag i bikini. Må jo prøve å få litt underlag før ferien.

Var så heldig å få noen liljekonvall av min datter idag, det er en av mine favorittblomster. Den lukter bare sååå godt, er vakker og samtidig bringer den gode minner fra barndommen. Da pleide jeg å plukke store buketter sammen med min bestefar.

IMG_0243 IMG_0244

Er den ikke vakker?

Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag, hva har dere på pinnene i kveld?

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Bare hyggelig å kunne tipse vet du. Den e bare helt herlig. Kunne tenke mæ en i hvit og.
  Ingenting sommerlig her på Bardufoss nei, dunjakkevær – Brrrr. Men nyt sola og jobb med underlaget, unne dæ det.
  Så nydelige blomster, snille kristne som gir til mammaen sin.
  Æ e bare sååå rastløs i dag. Har ikke strikka så mye som ei maske, og det e ikke enkelt nei. Men æ må prøve å være flink. Har et par tre fire prosjekt til som må ferdigstilles, så æ har litt å pusle med.
  Ha en superduper kveld Hege
  Klem

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Skjønner godt du er rastløs. Ikke få strikket noe…..kan liksom ikke tenke meg hvordan det er. Nei, albuen din må bare bli bra snart, så du får strikket litt. Håper kvelden din også blir super også, klem til deg :)

 2. Kristine sier:

  Så koselig at du ble glad for blomstene, alt for deg vet du <3 Blir spennende å se strandkjolen ta form, den så kjempefin ut og blir sikkert god å ha om sommeren :) Jeg håper du har en kjempefin kveld!

 3. Anne sier:

  Ble veldig nysgjerrig på den strandkjolen, noen bilder? :))

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.