Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ny uke, nye myligheter.

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet mandag 8. juni , 2015 kl. 18:55

God mandag, håper dere har hatt en fin helg og ladet batteriene. Selv har jeg og min mann vært på hyttetur på Hvaler med gode venner. Nærmere bestemt Kirkøy.
På vei utover!
IMG_6612

Det var veldig koselig, fredagen var det ganske ok vær, og siden det var vindstille var det faktisk mulig å sitte ute hele kvelden. Skal sies at ullgenser var på og pledd over bena, i tillegg en vifteovn som blåste varmluft under bordet. Men er det sommer, så er det sommer.

Lørdag våknet vi til øs pøs regn. Ingen grunn til å står tidlig opp da, googlet derfor «garn Hvaler» men fikk ingen treff. Kanskje like greit, siden jeg har en del garn fra før. Været bedret seg utover dagen og kl 15 var det full sol. Men det blåste VELDIG mye. Derfor ble kvelden tilbragt innendørs.

Søndag fortsatte det å blåse, men vi ruslet oss en tur til Hvaler Gjestgiveri, kjempekoselig sted. Restauranten skal visst ha veldig god mat.

På Kirkøy er det ett lite lokalt bryggeri. Her ble det handlet en 2 liters flaske med Elly Ale. Jeg liker ikke øl, men de andre syns det var veldig godt. Dette bryggeriet selger også til en del serveringssteder i området og i Fredrikstad, og er kun åpent på fredager.

IMG_6613
Her ser dere «kaggene», i midten er det en vanlig hvitvinsflaske, så de er ganske store.

IMG_0240
Før helgen kjøpte jeg meg en kjole. Strikket i grått/sølv/bling. Syns den var så fin, så bare måtte kjøpe den.

Må se å komme igang med ett nytt prosjekt, vet bare ikke hva det skal være. Så da blir det å fortsette på klutene. Tror det har vært litt mye TV-titting underveis, disse klutene blir nok kun til husbruk. Tror det er en det feilstrikk, hihi

Hva strikker dere om dagen? Noen forslag til hva jeg kan strikke? Helst noe lett og sommerlig.

Ha en fortsatt fin mandag.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Så koselig med hyttetur. Og æ like øl…..
  Kjolen ser bare rålekker ut!!!
  Pytt pytt, litt skjønnhetsfeil på kluta går fint.
  Ikke mye strikking her, men æ klare ikke holde mæ helt…. Men mye montering og ferdigstilling har det blitt. No har æ akkurat gjort ferdig en hullete tunika i bjørk. Veldig sommerlig og fin…tips?
  No må æ hjelpe ho siri
  Hei så lenge

  • strikkehege sier:

   Hei Bente! Tusen takk for koselig kommentar på bloggen. Ja, hyttetur var veldig koselig. Veldig fornøyd mef kjolen, snart er det Spaniaferie, der skal den nok brukes flittig, Her er det også fint vær i dag, men litt kaldt for kjole, hvertfall foreløping, bare 6,9 grader. Uff, så dumt med denne albuen, skjønner godt det er vanskelig å å holde seg helt borte fra strikk. Godt å få gjort ting ferdig også da. Tunikaen var kjemfin, kanskje noe slikt blir neste prosjekt. Må sjekke litt hva jeg har liggende av garn.
   Ny dag og nye muligheter, vi får se hva dagen bringer. Håper du får en fin dag. Klem

 2. Marit Stokka sier:

  Høres koselig ut med hyttetur.
  Her strikket det og kluter og noen arbeider gjøres ferdig mellom klutoppskriftene.
  Ha en fin tirsdag.

  • strikkehege sier:

   Så koselig å høre fra deg, Marit, kluter er alltid kjekt å ha. Fint å gi bort i gave også. Ser Bitta har lagt ut ny oppskrift på FB gruppen, laster de ned, så kanskje det blir å strikke litt inni mellom. Ha en strålende tirsdag du også :)

 3. Anne sier:

  Sååå fiin kjole, Hege:) og for en flott hyttetur vi hadde. Alltid koselig sammen med dere :)))

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.