Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fredag, sol og hvert øyeblikk helg!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet fredag 5. juni , 2015 kl. 09:44

God fredag til dere alle. Her skinner solen så jeg håper jeg rekker å nyte den litt senere i dag. Først er det jobb, deretter skal vi til Hvaler sammen med noen venner. Det blir nok ikke noe strikking på meg før på søndag.

Etter at jeg ble ferdig med den grå sommergenseren har jeg ikke startet på noe nytt. Har strikket litt på klutene som jeg startet på for leeeeenge siden. Kanskje jeg blir ferig med de snart? Strikker 2 på en gang, venninneflette, fra kluteboka.

Da jeg var i Riga kjøpte jeg en del garn, mye av det var ikke nøstet opp. Jeg bestilte derfor i dag en garntvinde. Blir spennende å se hvordan den er «live». Kjøpte på Ebay så har jo sett bilde. Prisen var det ingenting å si noe på ca kr. 150,-

Skjermbilde 2015-06-05 kl. 08.35.16

Den ser hvertfall ok ut, gjør den ikke?

Det nærmer seg ferie her hos oss, og mandag 15. juni setter vi kursen sørover. Vi skal til Spania, nærmere bestem «Cabo Roig» litt sør for Torrevieja. Garntvinden kommer nok ikke før jeg drar, siden det var gratis frakt og den kommer fra Kina. Vet av erfaring at det kan ta litt tid.

Hva skal dere i ferien?

Må avslutte nå, jobben kaller. Ønsker dere en strålende fredag og god helg. Håper solen vil skinne litt på oss alle.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Ka…..E du ikke ferdig med klutan?? Du e jo nesten værre enn mæ…..
  Du får strikke kluta og gå i tenkeboksen på neste prosjekt. Den grå blei jo bare rålekker.
  Blir deilig med ferie snart. Godt å komme litt bort. Vi tar 8 daga i Bulgaria fra slutten av juni. Så blir det vel hytta som blir brukt. Og litt småtura kanskje, ongan like det.
  Blir bra med garntvinne.
  Kos dæ i helga.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hihi, ja…klutenen har vært skikkelig på vent. Men de blir nok ferdige nå. Og tusen takk, ble veldig fornøyd med den og har fått masse hyggelige tilbakemeldinger. Faktisk en som har startet å strikke akkurat lik, det er morsomt. Ja, ferie blir bra. Sol og varme blir godt nå. Har ikke vært for mye av det til nå. 8 dager i Bulgeria høres jo bra ut. Blir bra med hyggelig også, så jo helt fantastisk ut på bilde. Håper helgen din blir supert. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.