Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Hutte tu, i dag var det kaldt på Greverud

Kategori: Strikk og lignende | 8 kommentarer » - Skrevet torsdag 5. februar , 2015 kl. 13:52

Våknet til 13 kuldegrader her på Greverud i dag. Gikk en frisk tur i skogen med Ronja på morgenkvisten, deilig å komme inn til fyr i peisen da.

Strikket ett strykke på Livepooljakken, faktisk mer enn 5 runder i går. har igjen kanskje 7 cm før mønsteret starter. Har ikke «lagd» mønster til ermene ennå. Men vurderer om jeg kanskje skal sy maskesting «Liverpool» på hver erm istedenfor å strikke det. Tror kanskje det kan bli finest. Eneste ulempen er at jeg ikke har gjort det før. Men jeg finner sikkert en film på Youtube som viser hvordan.

Ellers har jeg i dag strikket en ørevarmen. Hadde ikke oppskrift, men strikket etter bilde. Så får vi håper mottakeren blir sånn nogenlunde fornøyd.

IMG_5673

Ellers går det også i litt klutestrikk fortsatt. Mye fletting og vridde masker. Tar litt tid ja.
IMG_5674

Klør i fingrene etter å starte ett nytt prosjekt. Kanskje jeg skal prøve å strikke ett skjørt? Vi får se.

Hva har dere på pinnene idag?

Ønsker dere alle en fin torsdag.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Du nærmer deg på liverpooljakka, ikke lenge igjen til mønsteret nå! Ørevarmeren så kjempefin ut, og klutene blir bra ❤️❤️

  • strikkehege sier:

   Ja, nærmer meg nå, Krisitne. Blir spennende å start på mønsteret. Så får jeg håpr det passer og blir riktig. Tusen takk ❤️❤️

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Flink du e med fem, eller fler, om dagen!!. Fine ørevarmera som sikkert blir satt pris på. Her har vi fått mildvær og, om mulig, enda glattere veia…. Klarte ikke å dyrke mæ, og begynte å strikke jakke til mæ sjøl. Så blir det litt luestrikk og sånt innimellom. Ha det fortreffelig!!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Må jo bare komme til mønster snart :)
   Uff, glatte veier høres IKKE bra ut. Så spennende med jakke til deg selv, hvordan?

   Ha en suuuuuper kveld videre :)

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Ikke dyrke, men dy mæ…..

 4. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Strikker en orange jakke i perlestrikk i dobbel drops safran. Skal være litt sånn ytterjakke når det våres litt i lufta. Og på en vanlig nordnorsk sommerdag…..

  • strikkehege sier:

   Å, orange er så fint. Har hørt at det er er en farve som virkelig kommer til våren. Håper jeg får se :) Blir sikkert kjempefin,Bente, som alt annet du strikker .

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.