Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Tirsdag snart over, onsdag og strikkelunch i morgen!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 3. februar , 2015 kl. 21:23

Vi er inne i siste del av tirsdag 03.februar. For 21 år siden ble min eldste født. Det er da du skjønner at du selv begynner å bli voksen.

Vi feiret dagen på søndag, men har allikevel feiret litt idag med Taco til middag. I løpet av dagen i dag har nok ett Pilates sokkepar sett dagens lys. Da har jeg i utgangspunktet kun ett par igjen. Til meg selv. Det skal ikke strikkes riktig ennå.

IMG_5658

Nå er det liverpool jakka som står for 5 ny omganger, så blir det kanskje noe klutestrikk.

Hva har dere på pinnene ?

Ha en fortsatt fin tirsdag kveld.

Annonser

Kommentarer

  1. Bente Solskinn Vollstad sier:

    Alle daga e perfekt for feiring!!! Strikke tøfla som jentungen skal gi ei venninne i bursdagsgave, mens æ ser han jansrud kjøre utfor. Blei ferdig med jakken min het om dagen, så no blir det litt småstrikk. Ha det lekkert de minuttene som e igjen av dagen.

    • strikkehege sier:

      Ja, ikke sant :) Småstrikk ( og 5 om dagen) her også. Kluter på pinnene. Akkurat kommet meg hjem fra strikkelunch. Her er det nydelig vær i dag , sol fra blå himmel og -4,9 grader. Var på skogstur med hunden i morges. Ellers blir det en tur ut etterpå for å ha en Pilatestime. Utenom det blir det nok litt mer strikking. Ønsker deg en fortsatt god onsdag :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.