Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God sommer!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 14. juli , 2019 kl. 21:27

Kanskje de aller fleste har starter sommerferien nå, og det er jo tiden for det i juli. Vi har derimot ikke hatt ferie enda. Vi starter 31. juli, da reiser vi til Spania. Men vi er så heldige å ha fått hjem yngstemann, Kristine, som bor og studerer i Trondheim til vanlig.  Petter har siden «sist» kjøpt leilighet og flyttet hjemmefra. Litt tomt og rart er det . Så i ettermiddag har vi hatt familiemiddag på terrassen. Veldig koselig å samles alle 4 :) .

Siden siste har det blitt litt strikk, selvfølgelig. Jeg har igjen å feste tråder og montere ferdig Høstruta.

På gretekofta gjenstår det samme.

 

I  tillegg har jeg en monteringsjobb liggende for en tidligere kunde av garnbutikken.

 

Jeg er også, tro det eller ei, snart ferdig med den lange jakken med hullmønster som jeg har holdt på men i en evighet. Strikker nå på kanten rundt, alle tråder er festet. Bare bli ferdig men kanten også sy i ermene.

Er også ferdig  med bolen på den marineblå jakken, og heller ikke mye igjen på ermene nå, som strikkes med «magic loop».

Spørs om det blir med noen strikkeprosjekt på ferie. Med temperatur som stort sett er over 30 grader er det høyst usikkert. Men vi får se. Ønsker dere alle en fortsatt god sommer.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia. Så mye fint du strikke og har strikka. Den lange jakka starta æ og på men ga opp….. Kom ikke langt før æ rekka opp. Ferie ja, her går ferien med til å male både hus og hytte. Satse på at vi blir «fort» ferdig så vi kan ta oss en liten tur til Sverige eller nåkka. Vi har måtte leie stillas for å nå opp, så her heng vi høyt…..
  Kan tenke mæ det e rart og være barnløs i heimen. Får bare nyte ongan når dem e på besøk.
  Ha det fint der sør. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei på deg oppe i nord. Og tusen takk. Dere må være forsiktig der dere henger høyt og maler. Begynner å bli en stund siden det ble malt her også, så det er vel vår tur om ikke så lenge. Det blir nok litt rart uten «unger» ja, foreløpig har vi Kristine på lån, så det er kos. Nærmer seg ferie for oss nå, kun 13 dager igjen. Kjenner det skal bli godt med litt fri. Håper malejobben går fort og at dere rekker å kose dere litt i ferien også. God tur til Sverige eller hvor ferden måtte gå. Stor sommerklem :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.