Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Snart ferie!!!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet lørdag 20. juli , 2019 kl. 15:34

Hei og god lørdag. Her er det god temperatur men litt skyet, startet dagen med en tur til Sverige. Dro rett over kl 8 og var fremme i Töckfors kl 9. Vinskap, kjøleskap og fryser har blir fylt opp. Stoppet i tillegg på Rema 1000 og kjøpte en kasse med norsk jordbær. Norske jordbær på sitt beste, røde, søte og fine. Veldig lite som måtte kastes. Nå er det lagd rørt syltetøy. Knut har renset bær jeg har kuttet og puttet i «kenwood-bollen». Skikkelig teamwork. Nam nam, masse deilig syltetøy utover høsten og vinteren. 

Hi and happy saturday. We are experience some good summerdays , some clouds but really good temperature. The day started with a roadtrip to Sweden ( our neighbor country) eight o´clock and arrived 9´clock. We bought wine and food since it is so much cheaper there. At the way home we stopped and by Norwegian strawberries, red and sweet. We have now been making a lots of jam, my husband Knut purified the berrys and I maked the jam, real teamwork. 

 

På torsdag ble jeg endelig ferdig med strikkejakken jeg har holdt på med i en evighet, sjekket her på bloggen at jeg startet med den ca 9.juli 2017. Med andre ord, på tide å bli ferdig. Her ser dere resultatet. 

On thursday I finally finished this jacket. I have been knitting on it for ages, actually since 9th july 2017.

 Her i bruk :) In use :)

 

Om ca 1,5 uke drar vi til Spania, denne blir nok med dit, så får vi se om den blir brukt. Spania i august er ofte varm og fuktig. 30 grader pluss. Gleder meg stort til ferie med sol og varme nå. Der blir det ikke så mye strikking der, så nå jobber jeg videre med den marineblå jakken. Holder fortsatt på med ermene på den. Kanskje jeg blir ferdig med den før jeg drar? Ønsker dere alle en riktig god sommer 

In one and a half week we ar e going to Spain, and this jacket is coming along. Hopefully it will not be to worm for it. August in Spain is often really hot about 30 degrees celcius and much humidity. In Spain there will not be to much knitting, but until then I keep on knitting on other prosjects. Happy summer to you all.

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hei i sør.
  Den jakken blei fantastisk flott. Mye arbeid i tynt garn så æ skjønner du har holdt på ei stund 😉
  Hærlig å bare kunne svippe over grensa og shoppe litt. Og få nydelig norske jordbær med hjem i tillegg – perfekt. Glede mæ til vi kan plukke bringebær fra hagen på hytta, men det e no ei stund til.
  Her står vi høyt, og lavt, på stillas og skrape og male på hytta. Mandag går turen hjemover og sette opp stillaset der og male huset. Nesten så vi treng ferie når ferien e over 😂. Men vi har god hjelp av ho Siri og hjemme hjelper Petter og til.
  Dåkker får ha god tur til syden og nyte sol, strand og varme.
  Stor klem fra nord

  • strikkehege sier:

   Hei. Tusen takk, ja masse arbeid. Men så morsomt å bli ferdig. Og for en respons :). Har lagt ut bilde på en internasjonal strikkeside også. Fått så mange koselige tilbakemeldinger :) 🧶. Jordbær ja…mmm de norske er så gode. Bringebær er også digg, men foreløpig for dyrt i butikken syns jeg. Spørs om ikke vi er i Spania når de er modne og klare til å plukkes her. Håper dere tar dere til tid litt avslapning og kos også, godt å høre at de unge hjelper til. Det hjelper jo :). Stor klem fra sør til nord.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.