Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Jammen godt man kan strikke…18 mars, husker godt denne kvelden for 24 år siden

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 18. mars , 2020 kl. 20:07

Og ja, strikke kan man fortsatt gjøre, også i disse koronatider. Regner med at dert strikkes ekstra mye rundt omkring i disse tider, og de som er like alvorlig «belastet» som meg, har vel garn nok? Hvis ikke har jeg sett at det er flere som leverer varer på døra. Så bare kjøp :).  I dag er det en spesiell dag. Det 24 år siden Kristine, «yngstemann» , ble født.  Gratulere med 24 års dagen <3

 

Hun er i Trondheim, så ingen feiring sammen i dag. Har selvfølgelig sendt gave og snakket på «facetime», det var kos. Har gledet oss til at hun skal kommer hjem til påske, ses jo ikke så ofte. Men i disse tider er det ikke sikkert at det lar seg gjøre. Så er det bare å håpe på det beste.

Det strikkes selvfølgelig her også, og garn har jeg nok  av en lang stund. Det er babystrikk på pinnene akkurat nå.  Jakke ferdig strikket – og nå i gang med bukse. Strikker for en venninne , som blir farmor for andre gang i juni. 

 

Kanskje jeg kan få montert Setesdalgenseren til Knut snart også? Ikke godt å vite. Jeg er så forkjølet, så her er det kun jobb (ved spisestua, har hjemmekontor) og litt strikk som orkes. Satser på at forkjølelsen snart sklir over. Så man har overskudd til litt mer.  

Ønsker dere alle en fortsatt fin onsdag, i disse spesielle tider. Legg gjerne igjen en kommentar – jeg svarer alle. :)

 

 

Annonser

Kommentarer

  1. Hanne sier:

    Ja, her blir det strikket og ryddet veldig mye! Kjempesnill du er som strikker til venninner! Ha en fin dag og Happy Knitting!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.