Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Det lakker og lir mot høst

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 1. september , 2020 kl. 17:18

Uff, det hørtes litt negativt ut. Men høsten kan også være fin. Man sier vel at september er første høstmåned, og nå skriver vi jo 2.september.  Jeg er vel tilbake på jobb etter sommerferie og trives med det. Kveldene går stort sett med til strikk, og det er ikke få prosjekter jeg har i hodet. Jeg holder fortsatt på med «runddans kofte» designet av Kristin Wiola Ødegård. Her er det mye mønster, 5 farger og 2 ermer blir veldig mange nøster å holde orden på  med magic loop og begge ermene på pinnen samtidig. Har nå bestemt meg for å strikke de på hver sin pinne, men litt på den ene og litt på den andre.

Da vi dro på vestlandsturen vår, i ferien,skjønte jeg at jeg ikke kunne strikke på den, med alle de nøstene, i bilen. Jeg startet derfor på en ny genser. Jeg tror det skal bli en versjon av rallargenseren. Garnet jeg strikker med er kjøpt hos Motepinnen i Holmestrand og er Yak garn. Supermykt og florlett er det. Tror det kan bli fint. Denne ble jo satt litt på vent – slik at jeg skulle bli ferdig med Mariusgenseren. Men nå er jo den levert, så da er det bare å kaste seg over disse to prosjektene igjen. Tiden fremover er jo perfekt for strikking ( selvom jeg strikker jo hele året). På varme sommerdager kan det jo fort bli veldig varmt å sitte med en hel genser i fanget, men utover høsten er det perfekt. 

 

 

Ellers har jeg veldig lyst til å strikke en vest, en litt lang en. Har enda ikke bestemt meg for helt hvordan den skal se ut, men jeg har noen ideer i hodet. Og garn –  ja det har jeg jo nok av. Tenk at det har blitt så » in»med vest igjen. Jeg vet ikke hvor mange vester jeg strikket da jeg gikk på ungdomsskolen. Hadde hvertfall flere, med ulike mønstre og med og uten «pusegarn».  Strikkepinnene gikk seg varme klasserommet på den tiden ja. 

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag , med eller uten strikketøy :)

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia i sør
  Ja høsten e på tur, ingen tvil om det. Typisk tegn her e at det begynner og bli gule blader på trærn og tyttebæra e straks moden.
  Den e bare helt nydelig den kofta di, æ blir så imponert.
  Og vest ja, æ strikke på en vest ved siden av teppet til Petter. Den heter Vest no. 2 og e fra My Favourite Things Knitwear og e stor og god og lang og deilig, akkurat som æ vil ha den . Men det blir nok flere vesta etterhvert…
  Ha det fint og god helg
  Klem fra mæ

  • strikkehege sier:

   Tusen takk🧶💕. Så spennende med vest, den må jeg sjekke ut. Sitter i bilen, på vei til hytta. Litt kø, men heldigvis har jeg strikketøyet i nærheten. Tyttabæra er modne her, men lite farger på bladene enda. Men det kommer nok snart. Kos deg med vest og teppestrikk. Gog helg . Klem fra sør

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.