Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Smak av sommer….

Kategori: Annet | 2 kommentarer » - Skrevet mandag 20. juli , 2015 kl. 21:31

Hei og god mandag, en fin start på uken har det vært her. Deilig sommervær fra morningen av og badetur i ettermiddag. I dag har jeg vært skikkelig flink, jeg har lagd syltetøy. Kjøpte en kasse med jordbær, 20 plastikkbokser på europris, sukker og frysepulver.

IMG_6845

IMG_6844

Her er bærene renset og delt opp, deretter rørte jeg de i Kenwooden sammen med sukker og frysepulver. TIl sammen blr det 4,5 kg bær og 24 bokser med syltetøy. Deilig å ha utover høsten og vinteren.

IMG_6846
Her var jeg nesten halvveis.

Da er det strikking og TV-titting som er planene for resten av kvelden. Kos dere med sommerkvelden, med eller uten strikketøy.

PS. Oppskrift på stripete genser kommer i løpet av uken.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Nam nam, hjemmelaga syltetøy e jo bare sååå godt.
  Sånn av og på vær her i dag. For kaldt å sitte ute når store skyen kommer og for varmt å sitte inne når han ikke e der. Så da pendle vi mellom solstolen og sofaen da ;). Men i mårra blir det bedre.
  E snart ferdig med smugstrikkinga mi…..
  Klem

  • strikkehege sier:

   Det er supergodt :) Her er det forløpig kun «av» vær. Ikke en sky her og der, men en eneste stor sky. Grått så langt øye kan se…men det blir vel bedre etterhvert. Så spennende å se smugstrikken ferdig. Du legger vel ut bilde? Ha en fortsatt super dag. Klem :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.