Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ferdig med genser!

Kategori: Strikk og lignende | 8 kommentarer » - Skrevet søndag 19. juli , 2015 kl. 21:25

Hei og god søndag kveld. Da var snart denne uke og denne helg også over. Har akkurat blitt ferdig med genseren som jeg har strikket på den siste uken. Genseren er inspirert av «free people» genseren og genseren Line Langmo har strikket. Men jeg har valgt å strikke en modell som er litt smalere og litt lenger. Har også brukt av garnlageret mitt, så heller ikke har jeg brukt originalgarnet.
IMG_0356

Legger ut oppskrift på min variant under «mine oppskrifter» i løpet av noen dager.

Denne helgen har det vært ok vær, men dagen i dag har vært best. Den startet med utefrokost. Egg & bacon, litt kjølig var det, men med jakke og noe på bena gikk det veldig an.
IMG_6838
Deretter flyttet vi oss til ande siden av huset hvor vi har sol. Det var godt å varme seg litt i solen, litt utpå dagen dro vil til Hvervenbukta og badet. Det var friskt og deilig. Vi hadde med Ronja også, hun er skikkelig glad i å bade.

IMG_0812 IMG_0996
Så utrolig heldig som har dette 10 minutter unna med bil. En av hovedstadens badesteder. Håper vi får flere badeturer i uken som kommer.

Da blir det å strikke videre på strandkjolen/tunika som jeg startet med før ferie. Bør jo bli ferdig så jeg kan bruke den i sommer. Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag kveld.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Hallo der.
  For ei fart på pinnan!!!! Gensern blei riktig så lekker. Like den litt smalere og lengre utgaven æ og.
  Vi har vært på hytta, uten Petter, men Siri hadde med ei venninne. Godt vær, og jentn bada….. Brrrr.
  Så plukka dem 2 kg rabarbra til mæ, dermed står æ ved komfyren med to gryter, skal bli to forskjellige syltetøy. Og i mårra skal æ koke kompott. Nam nam.
  Den sommerkjolen e bare deilig, så no må du få den og ferdig.
  Have it nais :)
  Klemmer

  • strikkehege sier:

   He he, går fort når det er moro. Og selvsagt tykke pinner. Så deilig med en tur på hytta, vil tro vannet var kaldt? Her ligger det på ca 21, så veldig bra syns jeg. Oj, 2 kg rabarbra, så spennende . Hva slags syltetøy skal lages? Kompott blir digg da, fikk ofte der hos min mormor og bestefar, men de er jo borte for lengst. Skal bli ferdig med kjolen assa, artikler videre nå. Vi snakkes, klem

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Vet ikke kor mange grader, men det e ikke veldig mange nei.
  Kompott huske æ og fra barndommen, e bare så godt.
  Koke ett syltetøy med bare sukker, og ett med sukker og kanelstenger. Det med sukker e ferdig, det andre må stå litt til. Og no må æ røre…..
  Snakkes

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Mmmm dem blei god, særlig det med kanel :)

 4. Anne sier:

  Flyflate så fin gensern ble

 5. Kristine sier:

  Genseren ble superfin, og den ble jo ferdig på null komma svisj! Du er så flink og jeg er SÅ imponert over alt du får til. Det er sååååå fint på Hvervenbukta, vi er virkelig heldige som har fjorden så nærme :) Jeg håper du koser deg masse videre i det fine været, og med strikketøy <3 Love you!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Kristine. Gikk jo ganske fort og ble jo ganske fin. Er veldig fornøyd med resultatet. Ja, vi har vært heldig med valg av bosted, nærhet til strand by og ikke minst shopping. For ikke å snakke om fine turmuligheter både i skogen og ellers. Koser meg i sommervarmen om dagen, og det håper jeg du også gjør. Med eller uten strikketøy. Jammen fikk ikke til en badetur i dag også. Deilig var det. Love you! <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.