Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nøste, nøste, nøste- fortsatt en del igjen….

Kategori: Strikk og lignende | 5 kommentarer » - Skrevet torsdag 16. juli , 2015 kl. 21:07

Hei og god torsdag, her har været vært ganske bra i dag, men som de andre dagene den siste tiden har det også vært en skur. Det virker som det ikke kan gå en dag uten regn. Ikke lett å få oljet terrassen da!

Som dere kanskje husker kjøpte jeg en del garn når jeg var i Riga i våres. Det jeg kjøpte på markedet var ikke nøstet opp, så i ettermiddag bestemte jeg meg for å prøve den nye garnvinden min. Og det virket helt suverent.

Ganske slitsomt egentlig å nøste opp mange nøster på rad, særlig når man er støl i armene etter trening. Har nøstet opp
4 nøster rosa, 2 nøster hvitt, 2 nøster grått og 2 nøster brunt. Heldigvis var jeg så heldig å få hjelp av Kristine. Tusen takk.
IMG_6826 IMG_6828

IMG_6830 IMG_0353

Hvert nøste veier mellom 150-200 gram, så det er mange løpemeter. Men så mye deilig garn, har fortsatt 6 hesper i hvitt som må nøstes opp. Men det blir ikke i dag. Må jo strikke litt også. Det har jeg ikke gjort enda i dag, så det er på tide.

Tror kanskje jeg blir ferdig med første erm på den stripete genseren i løpet av kvelden og kan starte på erm nr 2. Med den sommeren som er i Norge kan den være god å ha på på kveldene. Ikke at jeg ikke har andre strikkede plagg, men alltid morsomt med noe nytt. Jeg er slik at når jeg får/kjøper/lager noe nytt, vil jeg helst bruke det med en gang.

Husker veldig godt tilbake da jeg var barn og var på shopping med mamma, de nye klærne var «på» når vi gikk ut av butikken. Er det flere som hadde/har det sånn?

Snart er det helg og jeg håper vi får fint vær, kanskje det blir et bad i Oslofjorden da. Ellers blir det nok litt mer nøsting og strikking. Hvor i verden bor du? Hadde vært morsomt om du legger igjen en kommentar om bl.a det. Er litt nysgjerrig på hvor dere som titter innom holder til. Ha en super torsdag alle sammen.

Legger ved et sommerbilde fra ferie, så kan vi drømme om sol og varme.

IMG_6743
Bildet er tatt en morgen på stranda like ved der vi bor i Spania. Campoamor!!!!

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Så bra at garnvinden fungerer som den skal! Da er det jo mye lettere å nøste opp alle hespene :) jeg holder til cirka på samme sted som deg, men det vet du jo, hihi :D kjempefint sommerbilde og kjempekoselig innlegg. Jeg håper du får en fin kveld videre og en super helg! Også håper jeg den kan inneholde flere bas i Oslofjorden. Klem

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan sveisan. Så mange fine runde nøsta du har fått ;). og nydelige farga. Kjenne æ og vil ha en sånn…..
  Sitt no inne i regn og blåst og smugstrikke mens Vidar har jobb og vakt. Når han har vakt må han være inne på flystasjonen fra 0730-0730 pluss at han har vanlig arbeidsdag etter det. Så det blir maaange tima!!!
  Glede mæ til å se gensern din ferdig. Skulle æ bade her måtte æ nok hatt den på – hahahaha
  Kos dæ med familie, nøsta og strikking.
  Ha det superb.

  • strikkehege sier:

   Hei, Bente. Så kos å høre fra deg. Takk, ja nøstene blir runde, hihi. Nøstet på meg vondt i armen i går, måtte ta en Voltaren før jeg la meg. Heldigvis var den ikke vond i dag. . Hvis du skal ha,er det billig på ebay, i dag har jeg også bestilt en nøstemaskin. Så neste nøste prøves med den. Fikk tipset av Kjersti Mostue på Fb. Uff
   , så kjedelig med dårlig vær. Vi har akkurat vært å badet, det var deilig. Sitter nå på terrassen i solen og nyter en GT før jeg skal igang å lage middag. Ha en super fredag, det blir vel kanskje mord og mysterier i kveld? Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.