Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Vi tenner et lys i kveld, vi tenner det for glede

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet søndag 2. desember , 2018 kl. 12:33

Hei og god første advent til dere. Da er huset pyntet (litt) med lys og nisser. I år har vi hatt en «familieforøkelse» i nissefamilien. Kjøpte disse for noen uker siden og syns de er så søte. De har vært litt lei seg fordi de måtte stå i boden, men nå er de blide igjen.

 

 

I går hadde vi gjester, Lisbeth og Svein var på besøk. Det var veldig koselig, vi serverte hjemmelagd koldtbord så det blir det samme til middag i dag. Det fine med koldbord er at da «slipper» man unna forrett og dessert. Vi hadde kaffe og kake etter maten isteden. Sprudlevann da de kom, vin til maten og kaffe med Cognac og Baileys til kaken. Var nok noen som kom mer i mål enn andre :P

Jeg er  snart ferdig med bolen på Setesdalsgenseren og  skal snart i gang med ermene. Kanskje det blir montering neste helg? Montering tar tid, men det jeg er mest spent på er påsetting av det broderte båndet. Sist gang var jeg så heldig å få hjelp av Lisbeth, så jeg håper jeg har tatt med meg det jeg lærte da. 

Ellers strikkes det videre på julegaver, ferdig med julegave til 1. Blir som sagt ikke så mange julegaver som strikkes i år. Nå blir det strikking og sport på TV resten av dagen. 

Ønsker dere en fin første advent .

Annonser

Kommentarer

 1. Lill sier:

  Så koselig. Fin adventsdekorasjon! :)

  • strikkehege sier:

   Hei Lill og takk for at du tok turen innom . Og takk, adventsdekorasjonen har vi hatt de siste årene. Et fat, litt grønt. 4 kubbelys og siffer til å stikke inn i lysene. Noen ganger er det enkle ofte det beste :) Ønsker deg en fin adventstid

 2. Bente Solskinn sier:

  Heisann
  Så søte nissa, skjønner godt du måtte ha dem i hus. Har blitt en ny nisse hos mæ og, men den har æ strikka.
  Og den har æresplassen oppå peisen no i adventa.
  Blir så imponert over dæ og alle koften du strikke. Mye arbeid men sikkert verdt det.
  Går mest i småstrikk hos mæ, litt julekuler og sjal som skal gis bort til jul.
  Hå ei flott uke. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei og god mandag. Ja, ikke sant, kjøpt på Europris :) Er nok fint med strikka nisser vil jeg tro, har liksom aldri tid til deg jeg. Kofter ja, tror aldri jeg kan ha for mange. Og nå er det advent strikken da, masse fine bilder på gruppa om dagen. Spørsmålet er om jeg klarer å la vær å starte med å strikke den også. Nei… jeg må prøve å stå i mot. Blir småstrikk her også, julegaver. Men ikke å mange da. Ønsker deg en fortsatt fin mandagskveld og uke. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.