Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Regn ute, perfekt innevær med strikketøy i fanget.

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 29. november , 2018 kl. 19:28

God torsdag , det er snart 1. desember. I går var jeg og spiste «julepresang» med min beste venninne i Oslo. Vi var på Mantra Mr. India, og det var så god mat og ikke minst selskap. Vi har alltid gitt hverandre julepresang, men dette året ble vi enige om at vi heller skulle gå ut og spise sammen. Så mye bedre enn å «vri» hue for å finne på noe å kjøpe,  og ønske seg. Det er jo ofte slik at man har det man trenger. I Oslo har Vinter Landåpnet i Spikersuppa, koselig var det å rusle der, titte litt i bodene og komme i førjulsstemning.

Søndag er det første advent så da er det frem med lys og litt nisser. Gleder meg til jul , tilbringe tid med familie og bare kose seg. I tillegg kommer Kristine hjem, det er jo en julegave i seg selv. Har ikke sett henne siden hun dro til Trondheim i august.  

 

Har såvidt startet å tenke på julepresanger, men langt fra ferdig. Blir både litt strikk og kjøpt, kommer nok i mål etterhvert.  Årets juleaften skal tilbringes med svigerfamilie og det gleder vi oss til. Blir også juleselskap lørdagen før juleaften hos min søster, dit kommer hele min side og vi gleder oss til å se alle. Er ikke så ofte vi møtes alle sammen, noen bor mesteparten i Spania mens vi andre stort sett er opptatt av vårt. Tenker at julen er en fin høytid med mye familietreff. Hva skal dere i julen? Jeg skal jobbe denne julen, men det er jo kun 2 dager, så det skal gå fint. 

Venter fortsatt på det  garnet jeg bestilte i helgen, men det haster ikke akkurat. Strikker på Setesdalsgenseren og er ferdig med lusene på bolen og i gang med mønsteret på bærestykke. Ermene blir å strikke begge på en gang med «Magic loop» .

Foreløpig har det ikke kommet noe snø her på Greverud, men det har vært kaldt.  Med fuktighet i luften og kulde blir det rim på trær og bakke. Vakkert er det. 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.