Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Happy sunday…..

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet søndag 25. november , 2018 kl. 15:15

Happy sunday, eller er det egentlig det? Jo da, kunne vært verre. Litt sliten i dag, da vi var borte i går hos gode venner. Som  alltid ble vi servert god mat og god drikke,  og drikken kjennes godt i dag.  Har ikke orket strikke enda, men det skal jeg snart nå. 

Handlet dere noe på Black Friday? Jeg dro innom garnbutikken i Vestby på vei til jobb fredag morgen, de åpnet kl 7 og hadde 30% på alt frem til kl 10.  Jeg kjøpte 9 nøster minialpakka .

  Jeg skal strikke det sammen med Tynn silk mohair og det skal bli en ID cardigan, lik den lyserosa jeg strikket for litt siden. Tror det kan bli fint.

 

  

Her ser dere garnet til nok en Setesdalgenser. Den fikk jeg startet med på fredagskvelden, etter å endelig klare å beregne nok tråd til opplegg og ikke «tvinne» opplegget. I går startet jeg med mønster. Ble ikke så masse strikketid i går, da vi var borte på kvelden (og halvenatten :P).  På formiddagen var jeg og fikk aromaterapi- massasje en time. Det var SÅ deilig. Fikk gavekort til min bursdag i sommer av svigermor og svigerfar. 

I tillegg kjøpte jeg 4 nøster Fritidsgarn, kanskje det blir et par med Mariusvotter som jeg kan gi bort til jul.

Men dette er ikke alt. Satt med Ipad i fanget i går ettermiddag, og vipps hadde jeg bestilt litt garn på nettet også. Når det er 50% rabatt er det nesten umulig å ikke la seg friste. Tenk på  alt jeg har spart. Jeg har planer om å strikke Cortinajakke til Knut og meg. Det gleder jeg meg til å starte med. Legger ut bilde av garnet i neste blogginnlegg.  

Men først er det Setesdalsgenseren som skal strikkes og ikke minst monteres, den skal gis bort rett over nyttår.  

Her er det endelig resultatet av Ventetidkoften min. Endelig ble jeg helt ferdig. Strikket i finull, knapper kjøpt på Ebay. Var lenge usikker på om den skulle bli noe fin, men den ble ikke så verst. Har den faktisk på med akkurat nå, god og varm er den også. Ønsker dere alle en god søndag. Snart er det advent :)

 

Annonser

Kommentarer

 1. Anne Revell sier:

  Hei Hege. Lenge siden sist nå siden jeg var her og sjekket bloggen din. Du er såå flink og ser ut som om du aldri blir lei av å strikke :) Ventetidkoften ble kjempefin, så som alt annet du har strikket. Ha en fin søndagskveld. Klemmer

  • strikkehege sier:

   Å, tusen takk. Strikking blir jeg nok ikke lei, nei. En fin søndagskveld til deg også. Gleder meg til onsdag. Stor klem

 2. Bente Solskinn sier:

  Heia fra vinterlige nord.
  Ja for endelig e snøen kommet, veldig etterlengtet. Blir lyst og trivelig ute da.
  Du strikke på du Hege. Æ blir så imponert, spesielt over koften du lage.
  Æ og ongan har starta med julebakst denne uka, tre sorta i boks. Men dem får nok bein å gå på, så det blir nok flere runda.
  Kos dæ med strikketøyet ditt og så får du en stor klem fra mæ

  • strikkehege sier:

   Hei fra kalde sør. Så koselig med snø, her er det fortsatt bart, men med fukt i lufta og nesten minus 10 er det rim på trær og på bakken. Det hjelper ikke så mye på lyset, men vakkert er det. Tusen takk, strikkepinnene går og går :P . Men det gjør de hos deg også vet jeg. Deilig å ha noe i hendene på kveldene. Kofter er det helt store om dagen her, og ja som du vet har jeg planer om flere. Julebakst så flinke dere er, koselig å gjøre det sammen med ungdommen. Det nærmeste jeg har kommet julebakst, er å kjøpe pepperkaker. Blir nok ikke så mye bakst hos oss, men Crispi-konfekten MÅ nok lages. Bare ikke for lenge før, for da blir de borte før juleaften. Høres ut som om det er er velkjent fenomen, hi hi. Kos deg videre med julebakst og ungdommene. Stor klem fra sør.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.