Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Onsdag , okkupasjonsmuseumet, Spice shoppingsenter++

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet torsdag 7. mai , 2015 kl. 10:21

Onsdag våknet vi opp til regnvær, og som vi hadde planlagt ble det en tur til shoppingesenteret Spice. Siden det ikke var så langt fra hotellet valgte vi å gå, tok ca 15-20 minutter. Her ble det litt shopping, bilder kommer i neste innlegg, men jeg kjøpte bluse, skjørt og sko.

Så inntok vi en lunch på 4 rooms, jeg spiste potetkamp med ost og bacon, og det var godt. Anbefaler ikke pickles platter, det tok Knut og det var stort sett bare pickles i forskjellige varianter. Men med stor og god dessert ble det bra til slutt.

Deretter dro vi på okkupasjonsmuseumet,hvor Latvias historie ble gjenfortelle gjennom bilder, film og tekst. Interessant og lærerikt.
På mandag var det Latvias uavhengighetsdag , her ser dere bilde sv frihetsmnumentet. Der har det blitt lagt ned blomster som ble nøye passet på av 2 bevæpnede vakter.
image

image

image

image

image

Dagen som startet ganske grå og regnfull hadde nå blitt til lettskyet. Vi dro derfor videre til Egle Musicbar, hvor vi nøt ett glass før vi dro på hotellet.

På kvelden spiste vi middag på Steiku haoss. Spiste lady steak, med bakt potet med hvitløk . Det var veldig godt, avsluttet måltidet med en Irish coffey, som smakte helt fortreffelig.

I dag er det torsdag og vi sitter ute for å spise lunch, har vært på markedet og kjøpt mere garn. Bilde kommer i neste innlegg. Men kjøpte ca 1,5 kilo til. Legger ved noen bilder fra markedet .
imageimageimageimage

Dette er ett av Europas største markeder og 80.000-100.000 besøker det hver dag. Vi var der litt før kl.10, så da var det ikke så mange der ennå. Det sies å være mye lommetyver der, så skal man dit må man passe godt på. Det gikk heldigvis bra for oss.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Så mye interessant og spennende dåkker har fått opplevd. Og alt garnet da…. Glede mæ til å se.
  Trur æ e blitt ganske frista til en Riga tur en vakker dag!
  Din mann må jo være en superkar som e med dæ på garnshopping og det hele. Min e også sånn, takk og lov.
  E det billig med klær og sko også??
  Glede mæ til bilda!!!
  Kos dåkker videre.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente . Det har virkelig vært en super tur. Og masse garn. Ja, Knut er en super mann på alle måter og er tålmodig med når jeg går amok i butikker og på marked.. Sikkert mulig å finne både billige klær og sko men det vi kjøpte var ikke så mye billigere enn det vi har her hjemme.kommer et blogginnlegg om dette i kveld ( tror jeg )

   • Bente Solskinn Vollstad sier:

    Vidar e og en tålmodig mann, vi har nok vært heldige der. Eller bare dyktige som har valgt godt….

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.