Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Mandag og for ett vær!

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet mandag 26. januar , 2015 kl. 08:24

God morgen alle sammen. Her på Greverud har det vært vinter noen dager nå, men flott hvit snø overalt. Våknet i dag til 5 varmegrader og regn. Kan ikke si at jeg gleder meg til å gå tur meg Ronja, akkurat. Har sendt de andre i huset av gårde på skole og jobb, og det er sykt glatt og vått ute. Blir nok ikke lange turen da nei. Skal etterhvert på jobb, men har heldigvis bil.

Er ferdig med 1 erm og har kommet godt i gang med erm nr 2, på skappelgenseren. Tror genseren blir kjempefin. Syns oppskriften er noe mangelfull, men får det vel til på ett vis.

IMG_5563 IMG_5561

Liverpool jakken har jeg ikke strikket på siden før helgen, og siden jeg har klarte å brekke pinnen på lørdag blir det ikke noe strikking på den før jeg har kjøpt ny pinne.

IMG_5558

Tror jeg må sette meg som mål å strikke f.eks 5 omg hver dag. Hvertfall frem til jeg kommer til mønsteret. Regner med at det blir morsommere da. Men det blir først når jeg har fått kjøpt ny pinne.

Ønsker dere alle en strålende mandag og start på en ny uke, og til dere som har det glatt ute,gå forsiktig.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Mårn. Hørt flere som klager på at skappel oppskriften e mangelfull. Men genseren blir jo lekker da.
  Ja det været…her har vi og fått mildvær med glatte veia, og æ skal kjøre med guttongen til bup, en time hver vei med piggfrie dekk – juhu….
  Fem omganga om dagen med ny pinne, og vips så e du klar for mønster.
  Ha det strålende!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, tror genser blir bra tilslutt:) Høres ut som vi har omtrent det samme været. Æsj, liker skikkelig vinter jeg. Ikke slikt mildvær og glatte. Og takk, ja vil tro 5 runder om dagen vil hjelpe…Syns det er litt kjedelig å strikke glattstrikk uten mønster, derfor blir det mye annet strikke innimellom. En strålende dag til deg også, Bente.

 2. Greta sier:

  Hei. Søte å kikket litt på bloggen din no. Du liker å strikke du også skjønner eg. Masse fint du lager. Liverpoolgenser må vere litt av ein jobb. Eg har liverpoolsokker langt opp i vrangen hehe. Visste ikkje att skappel jentene hadde mønster på flettagenser også. Men så er eg ikkje så bevandra i mønstrene demmes da. HA ein flott dag.

  • strikkehege sier:

   Hei, Greta. Så hyggelig at du tok turen innom , og takk for kommentar Ja, er glad i å strikke :) Litt jobb med denne jakken ja, men mottaker er veldig tålmodig da. Så derfor strikker jeg masse annet også. Blir spennende å prøve ut dette møsteret jeg har knotet ned etterhvert. Se om det stemmer og hvordan sluttresultatet blir. Ha en fortsatt fin kveld.

 3. Kristine sier:

  Genseren blir superfin <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.