Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Lørdag, sport på TV, strikking og familiekos

Kategori: Strikk og lignende | 12 kommentarer » - Skrevet lørdag 24. januar , 2015 kl. 15:27

Hei og god lørdag til dere alle. Her er lørdagshandlingen gjort unna for en liten stund siden, så nå skal jeg synke ned i strikkesofaen og kose meg med strikketøy og sport på TV. Har kommet ganske langt på bolen på flettegenseren, så regner med å begynne på ermene idag.

IMG_5537

Siden jeg ikke hadde 40 cm rundpinne str 8, som jeg skal bruke til ermene, ble det en tur til den lokale strikkebutikken. Kniplingen, på Kolbotn. Og strikking må bare være i vinden om dagen. I butikken til Line var det MASSE folk, og det er så bra. Liker at strikking er «in «igjen. Viktig å ta var på denne norske tradisjonen.

IMG_5538
Har ikke prøvd denne typen fra KnitPro før,men regner med at den som alle andre KnitPro produkter jeg har kjøpt før, svarer til forventingene.

Som dere kanskje vet har vi hund, ofte går vi en tur i skogen som er rett utenfor døren omtrent. I går hadde vi ikke kommet mer enn noen meter vekk fra P-plassen før vi så store spor. Elgen må ha vært der rett før oss,og det var ikke akkurat en liten elg, tror jeg.

IMG_5536
La «båndet» til Ronja ved siden av, slik at dere ser størrelsen bedre. Ganske fasinerende at disse store dyra er så tett oppå oss.

Ønsker dere alle en fortsatt fin helg.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Kult med elg og villmarka så nære. Genseren blir superfin ❤️

  • strikkehege sier:

   Ja, ikke sant? Vil helst ikke møte herr eller fru elg da, så håper vi slipper det. Tusen takk ❤️

 2. Lene sier:

  Ja elgen kan være skummel, så greit å ikke støte på den kanskje.
  Lekker genser, flettestrikk er så utrolig fint!!!
  Digger fargen du har valgt, minner om vår og sommer :)

  • strikkehege sier:

   Hei, Lene. Ja, ikke sant. Tusen takk, tror genser blir bra, og fletter er jo bare så mye finere enn det det er vanskelig. Tusen takk, liker farven jeg også. Ha en fin lørdagskveld :)

 3. Helena sier:

  Elg på Greverud er for nære. Men med all snø er det ikke lett at finne mat. Fint med flettemønster det går fort når du strikker. Jobber som frivillig på tirsd.derfor kan jeg ikke være med på aktiv.senteret.

  • strikkehege sier:

   Ja, det kan du si. Men tror de holder til i skogen her. Har sett både spor og elgmøkk før. Så vi får bare leve side ved side, og gjøre det beste ut av det. Skjønner, derfor vi ikke har sett deg. Så dumt, men jobbe som frivillig er jo bare fantastisk av deg. Hva gjør du?
   Klem

 4. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Elgen skal man passe sæ for, både i skogen og på veien. Vi hadde elg i hagen i sommer, og her «kryr» det av dem etter veien. Synes ig det er så bra at strikking og hekling er i vinden. Skulle ønske æ fikk mi tøtta interessert, men det e maling, fotografering og videofilmer på ho…. Flott genser!!

  • strikkehege sier:

   Takk, Bente. Kan jo være at jenta di blir litt mer interessert i strikking og hekling når hun blir litt eldre. Min datter er også veldig glad i å ta bilder og å male, og hun strikker også :) Hun er jo eldre da, blir snart 19 år.

 5. Helena sier:

  Psykiatri.
  Akkurat på tirsdager mellom 11-14.

 6. Layde sier:

  Strikkesofa? Har du strikket en sofa? Miniutgave, da vel – isåff (:

  Hvilken farge på genseren? Litt vanskelig å se av bildene.

  Er det ullgarn?

  Effektfullt, flott og enkelt med fletter. Aran-inspirerte mønstre er også in (igjen). Det gledes!

  Gnatt ^^

  • strikkehege sier:

   He, he, he, nei har nok ikke strikket sofaen . Men det har blitt der jeg sitter å strikker, med alt rot som følger med. Derav navnet «strikkesofa» :)
   Genseren strikkes i syregul/grønn. Det er den genserern som er avbildet på toppen av bloggen.
   Garnet er 1 tråd Suri og en tråd minialpakka fra Sandes Garn. Suri inneholder 96% baby alpakka. Mini alpakka inneholder 100% alpakka.
   Ja, fletter er veldig fint, og så enkelt å strikke. Enig med deg, glad for at Aran-inspirerte mønster er in igjen. Ha en super mandag

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.