Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Vår, vår,vår!

Kategori: Strikk og lignende | 8 kommentarer » - Skrevet torsdag 9. april , 2015 kl. 15:49

I dag er det bare så fint vær her på Greverud. Litt kjølig var det til morningen, men etterhvert som solen kom er det bare så deilig. Ca 15 grader i skyggen her nå. Har fått vært litt i solen idag med strikketøy, ruslet med hunden og «sett» på våren. Blåveisen har også såvidt tittet frem, husker ikke helt jeg om det er den eller hvitveisen som pleier å komme først. Vet du?
IMG_6257
Det er nesten så man kan se at det spirer. Bjørka har såvidt begynt å få små grønne «museører».

I går var jeg på strikkekafe i Ås, det var hyggelig, synd vi var så få. Hyggelig å sitte sammen med andre strikkere og skravle og å utveksle erfaringer/tips og å få råd. Håper det blir noe på Kniplingen på Kolbotn igjen, trivdes veldig godt der. Masse trivlige jenter og ikke minst Line, som er solstrålen selv.

Hvitveisen er virkelig på fremmars nå, og jeg var så heldig å få en bukett i dag. Tusen takk, Kristine.

IMG_6260

Ellers er jeg i gang med den hvite genseren i Drops Cotton Viscose. Veldig fort går det jo ikke, skal strikke ett godt stykke med hvitt glattstrikk førjeg skal starte på v-halsen.
IMG_6262

Håper dere alle har en fin vårdag, og nyter været. Dersom været tillater det da.

Ha en strikkelig fin dag, alle sammen.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Så koselig innlegg, og ikke noe å takke for ❤️ Jeg har dessverre ingen peiling på hvilken blomst som pleier å komme først! Håper du har en fiiiiin dag videre ❤️

  • strikkehege sier:

   Takk, og så håper jeg formen din blir bedre og at allergien ikke er så ille fremover. ❤️. Håper kvelden blir bra.

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Åååå så deilig med vår!!
  Hos oss har det snødd ganske tett de to siste dagan, traktoren måtte komme å rydde oppkjørselen og gårdsplassen. Men vi vet kor vi bor, her kan det snø t.o.m i juni. Men vi satse på vår i mai. De siste åran har vi hatt gode varmeperioda i mai.
  Ane ikke ka som kommer først, blå eller hvit.
  Kjedelig med laaaange strekk med glattstrikk, men gevinsten i enden….osv.
  No skal ho siri og æ lage rislappa, nammis.
  Snart ferdig med jakken i Line. Bare litt strikking og litt mere sying.
  Ha det strålende i vårværet
  Klem

  • strikkehege sier:

   Ja, det er det virkelig, så jeg håper dere også får møte den snart. Ja, dette med glattstrikk er kjedelig, men som du sier.. gevinsten blir forhåpentligvis bra. Så deilig med rislapper, her har vi hatt hjemmelagd pizza i dag. Ikke så gæli det heller. Så bra at du snart er ferdig.Har du noe nytt prosjekt i «sikte»?

   Ha en forsatt fin kveld. Klem

   • Bente Solskinn Vollstad sier:

    Ja e du gal…som vi sir. Har allerede starta på en topp Down med kort erme i Line, bruke opp restegarn. Så har æ en «bølgetopp » som æ har strikka prøvelapp på som æ skal strikke. I bomull, lerke. Og et par tre fem ti prosjekt til….
    Hjemmelaget pizza e og nammis. No spis frøkena restelappa med krem og sjokoladesaus. Tja….
    Klemmis

 3. hobbyfreak sier:

  Hei ! se der ja… en bukett hvitveis… ja.. da får man vårfølelsen.. kniplingen på kolbotn er den som lå bortenfor prix ?
  Har bodd i prinsdal og var der og handlet før… De var jo bare så søte og hjelpsomme damer da… Håper de kommer tilbake.. Ha en riktig god vårkveld..

  • strikkehege sier:

   Hei Christin. Kniplingen ligger nå der Gunilla lå før, enden mot toget. «Kikk inn» holdt til midt i rekka for noen år siden. Garn i 1. etg og sysaker i andre, hvis jeg ikke husker helt feil. Kan virkelig anbefale Kniplingen garnbutikken. Alltid smil og hyggelig hjelp å få. I tillegg er de forhandler for Drops garn, dersom man ønsker garn som ikke er altfor dyrt. I Prinsdalen ja, det er jo ikke langt unna. Bor du i nærheten nå? Fin fin kveld til deg også :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.