Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God tirsdag :)

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 24. juni , 2014 kl. 16:11

Hei alle sammen!

Dersom dere ikke vet så der det 35 % salg på Dropsgarn i juli. Denne gangen er det bomullsgarn :) Har egentlig bestilt garn til den hvite V-genseren, men kanskje det er noe Dropsgarn som kan brukes? Da blir det jo enda billigere :) DET liker jeg.

http://www.garnstudio.com/lang/no/post.php?id=2757

Uansett er det en fin anledning til å kjøpe garn til f.eks kluter , som jeg har tenkt å prøve meg på. Er jo fint å gi bort i gaver som ett lite tillegg:) Er medlem av mange grupper på facebook som er om strikking og håndarbeide. En veldig snill person har der lagt ut link til «magebånd» til kluter. Da er det bare å bytte farve etter hva man måtte ønske, fylle inn sitt eget navn, og printe ut :)

Så var det denne pungen da. Den skal jeg starte på til onsdag. ( tror jeg ) Da er det strikkekafe igjen , så da skal jeg kjøpe garn til det :) Har jo en del liggende, men ikke akkurat slik jeg vil ha. Vil jo at den skal bli fin, når jeg først lager den.

Har også kjøpt litt søtt stoff, så jeg kan fòre den. Spennende å se om jeg fikser det da.

Fortsatt god tirsdag, og nyt sommeren :)

Annonser

Kommentarer

  1. Anne sier:

    Gleder meg å se pungen din når den blir ferdig ;) kanskje jeg også skal lage en sånn nå når jeg er ferdig med vesten :)

  2. strikkehege sier:

    Blir spennende, er nok ikke noe man bruker lang tid på Anne. :) <3.

  3. Kristine sier:

    Håper du koser deg på strikkekafé i dag <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.