Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Da var klutegaven klar!

Kategori: Strikk og lignende | 5 kommentarer » - Skrevet torsdag 17. juli , 2014 kl. 15:30

I dag har jeg vært en tur på Claes Olsson, der fant jeg en oppvakskost med en «vase» slik at det ser ut som en blomst. Syns den var litt fin .

Så da blir det to kluter og oppvaskkost i sommergave.

bilde 1

bilde 4

«Magebåndet» har jeg printet ut hjemme.

I går når vi kom hjem fra hytta, lå den en pakke og ventet på meg. Jeg bestilte «knitpro» pinner i akryl i 4,45 – 5- 5,5 fra Ebay. Og prisen, ja det var billig. Tror jeg betalte rundt kr 106,- Har tatt de i bruk allerede, og er i gang med en ny klut. Denne gangen i Drops Paris etter oppskrift fra Drops Design sine sider. Garnet har jeg selvfølgelig kjøpt på Kniplingen på Kolbotn. Beste garnbutikken jeg vet om.

bilde-31
Syns spesielt farven er fin jeg da.

I morgen drar vi på fjellet, håper det går greit å blogge derfra også. Ha en fortsatt strålende torsdag.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Gaven ble kjempesøt ❤️

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Kristine❤️. Oj, det var billig ja, Anne Grete. Det skal jeg huske. Kjekt at det ikke blir hull i strikkefingeren. Klem

 2. Anne Grete sier:

  Hallo Hege :) De har veldig gode bambuspinner på Søstrene Grene på Ski, os de er jo morsomt billige :) Tror jeg kjøpte 7 sett for 100 kr! Veldig gode å strikke med, synes jeg da :) Ikke er de spisse heller! Fortsatt god sommer Hege :) Klem

 3. anette G sier:

  Jeg får så mange gode ideer fra deg Hege. Jeg har også strikka kluter,kjøpt samme opppvaskkost og satt g lurte på hvordan jeg skulle feste et magebånd rundt alt sammen. Så så jeg ditt og der kom svaret. Tusen takk Hege. Bloggen din er en inspirasjon :)

  • strikkehege sier:

   Tusen takk , Anette. Det var hyggelig å høre. Så morsomt at du finner inspirasjon ved å lese bloggen min☀️

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.