Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Siste dagen i Polen og jeg fikk kjøpt garn!

Kategori: Annet | 2 kommentarer » - Skrevet torsdag 21. august , 2014 kl. 16:39

Siste dagen i Polen stod vi tidlig opp, var i bassenget kl 8. Da hadde vi allerede pakket. Etter litt velvære var det frokost. Du skjønner du har blitt lagt merke til når resepsjonisten, Piotr, kommer meg i møte etter endt frokost og spør om jeg fikk kjøpt garn. Jeg fortalte han nei, men at Weronika på SPA hadde funnet en på Galeria ( ett kjøpesenter nær hotellet ). Siden jeg ikke hadde fått navnet på butikken spurte jeg om Piotr kunne finne det ut for meg. Og selvfølgelig kunne han det.

Da vi kom ned for å sjekke ut litt etterpå, fortalt han meg akkurat hvor butikken var, og at han i tillegg hadde spurt en venn for sikkerthetsskyld om den fortsatt eksisterte.

Utrolig hyggelig, møtekommende og søte mennesker som jobbet på hotellet.

Så derfor gikk turen rett til Galeria, og jippi der var det en dame som solgte garn. Her kan dere se hva jeg kjøpte.
IMG_4019

IMG_4017

IMG_4018_1024

Det lyse garnet er angoragarn, ett nøste = 500 meter. For sikkerhetsskyld kjøpte jeg 3. Det andre garnet er merinoull 300 meter på nøste. Så jeg kjøpte 4 stk.

I tillegg som dere ser kjøpte jeg «knit-pro» pinner 6,5 og 9, 80 cm vaier, sånn dings til å lage snorer med og 5 knapper. For alt dette betalte jeg kr 360,- Det syns jeg var sykt billig.

Min søster klippet seg for 120 kr og deretter gikk vi til hovedgaten.
IMG_4012

På veien til lunch, som vi skulle spise på Manekin. Tittet vi jo innom noen butikker. Noe jeg er veldig glad for, jeg fikk kjøpt meg rosa convers. Dette har jeg hatt lyst på lenge, men ikke kjøpt. Gleden var derfor stor når jeg fant ett par , akkurat slik jeg hadde tenkt meg til kr 460,-.

IMG_4021_1024

IMG_4022_1024.

Så var det lunch. Av de unge jentene i resepsjonen på hotellet ble vi anbefalt ett måltid på Manekin. Der serverer de typisk polsk mat, pannekaker med fyll.Det var masse å velge mellom, men vi endte til slutt med en med skinke, tomat og ost som fyll og den andre med kjøttdeig ost og champinjong. Vi delte de i to så fikk en halvpart av hver variant. I tillegg kunne vi velge sauser, valget falt på ostesaus ( varm ) tzaziki og hvitløk.

Til maten tok vi rødvin. Det var kjempegodt.
IMG_4013

IMG_4014

IMG_4015

Så var det bare å finne en taxi , dra til hotellet for å hente bagasje og videre til flyplassen.

Både hotell og by kan anbefales på det varmeste.

Annonser

Kommentarer

  1. HL sier:

    Gratulerer med garn og sko!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.