Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ny header på bloggen ! Og nytt garn fra Ice Yarn.

Kategori: Strikk og lignende | 7 kommentarer » - Skrevet lørdag 23. august , 2014 kl. 22:09

I dag er det lørdag og jeg har vært hjemme noen dager nå. Polen var bare så bra, hotell, SPA, shopping, mat og drikke. Absolutt alt var billig og veldig bra. Kan virkelig anbefale alle og dra dit.

Som dere ser har jeg fått nytt toppbilde på bloggen. Helene Larsen har vært så snill å lage for meg, er utrolig glad for det, siden jeg ikke er så god på slike ting selv. Hun lager også for andre hvis noen er interessert. I tillegg blogger hun, ta en titt innom davel.
http://kamerailomma.blogg.no
http://bokloftet.blogspot.no

Har jo ikke blitt så mye strikking pga av Polenturen, men nå er jeg godt i gang igjen. Er ferdig med den ene armen og har startet på arm to. Så sakte men sikkert går det jo fremover.
bilde 1

bilde 2

bilde 3

Nå har jeg sååå masse garn og påtenkte prosjekter at jeg kan nesten ikke vente. Tror kanskje jeg må starte på Eskimogenser til Kristine om ikke så lenge. Det gleder jeg meg til. Syns de er bare sååå fine.

eskimogenser

Fikk forresten garn fra Iceyarn i dag. Levert med «regular mail». Det tok 11 dager, ikke akkurat raskt, men siden jeg har så masse annet som skal strikkes først, er det raskt nok i massevis for meg.

Dette garnet heter «Top Mohair» .
bilde 1

Ha en fortsatt fin helg.

Annonser

Kommentarer

 1. HL sier:

  Takk for at du liker headeren og viser det frem! Ønsker deg en strikkelig god søndag!

 2. Turid Opseth sier:

  Takk for titten

 3. Kristine sier:

  Fiiin header ❤️

 4. strikkehege sier:

  Tusen takk, ikke jeg som har lagd den… Men syns den var fiin :)

 5. Jon Meullion sier:

  Just want to say your article is as astonishing. The clearness for your submit is just great and i can think you’re a professional on this subject. Well with your permission let me to seize your RSS feed to stay up to date with forthcoming post. Thank you one million and please carry on the enjoyable work.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.