Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Deilige lørdag !

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet lørdag 6. september , 2014 kl. 12:56

Da var helgen her og jeg er veldig snart ferdig med «eskimogenseren». Har bare vrangborden ( halsen ) igjen. Fikk ett lite og ufrivillig opphold i strikkingen torsdag. Oppdaget at jeg hadde for lite garn i en av mønsterfarvene. Så da måtte jeg legge strikketøyet til side. Fredag dro jeg til Kniplingen og heldige meg, der fant jeg 1 nøste igjen i den grønnfarven jeg manglet, med samme innfarving. Passet samtidig da på å kjøpe ett nøste til i hver av farvene, til den neste «eskimogenseren» jeg skal strikke.
Bedre å ha litt for mye, enn for lite.

IMG_4080

IMG_4081

IMG_4082

IMG_4083

Har vært så heldig å bli kjent med Helene på FB. Det er hun som lager «headeren» til bloggen min. Planen er å bytte en gang pr. uke. Så den dere ser i dag er helt ny fra i dag:) Tusen takk til deg Helene.

Ha en fortsatt strålende lørdag!

Annonser

Kommentarer

  1. HL sier:

    Tusen takk for omtale og for de fine chattestundene våre!

  2. Kristine sier:

    Blir såååå bra! Du strikker både raskt og kjempefint, jeg er så imponert ❤️❤️ Og så fin den nye headeren er :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.