Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikke, strikker, strikking og strikk!

Kategori: Strikk og lignende | 3 kommentarer » - Skrevet søndag 21. september , 2014 kl. 11:19

Da var det søndag og helgen er på hell. I går var det strikking og tv- titting som var hovedsyssel. Det blir nok ganske likt i dag. I dag er heller ikke været så bra, og det er grått og regn i luften. Har jo sittet mye ute å strikket, men i dag blir det nok bare innestrikk. Kan anbefale å «putte» garnnøste i tomatbeholdere. Da er det ikke så farlig om nøstene faller på bakken/gulvet. I tillegg ligger de stort sett i ro, så da blir det ikke så mye garnsurr. Husk bare å ta tråden som er «inne i» nøste.

IMG_4230

For en liten stund siden bestilte jeg denne her på Ebay, veldig praktisk. Her er stort sett det man trenger som tilbehør når man skal strikke. Flettepinner, maskemarkører, måleband, stoppenål +++

IMG_4232

I tillegg kan jeg anbefalen denne saksen. Like liten som en neglsaks og skarp og god til å klippe garn med. Kjøpt hos Kniplingen på Kolbotn. Tror pris er kr. 69,-

IMG_4234

Jeg strikker jeg videre på jakken, og er ferdig med høyre forstykket. Nå er jeg i gang med venstre forstykke. Deretter er er ermstrikk.

IMG_4229

Ønsker dere alle en strålende søndag!

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Jakka ser så flott ut! Den blir sikkert god å ha i høst ❤️

  2. strikkehege sier:

    Tusen takk :) Håper det, så får vi håpe at den passer også :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.