Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Herlig, fikk strikkebøker til jul. Hva fikk du?

Kategori: Strikk og lignende | 7 kommentarer » - Skrevet lørdag 27. desember , 2014 kl. 21:21

Hei til alle dere der ute. Starter innlegget med å takke dere alle for at dere titter innom bloggen min. Ligger på første plass på topplisten til bloggnorge.com og håper på å kunne fortsette med det inn i det nye året.

Fikk så masse fint til jul. Fikk dere? I forhold til min strikkegalskap hadde jeg før jul bare 1 ordentlig strikkebok. Mariusboka. Var så heldig å få 2 nye til jul.

IMG_5257

Bittas klutebok og strikkesidas favoritter. Både i går og i dag har jeg kost meg med bøkene. i tillegg fikk jeg gavekort i en garnbutikk, og i min favoritt butikk ( Monicas interiør på Sofiemyr) . Så nå er det bare å vente på salget :)

Fikk i tillegg masse annet fint. Treningstights, smykker, vin, lyslykt, Baileys, + + +

Det er kaldt på Greverud om dagen. I skrivende stund er det – 13 grader. Selvom det nesten ikke er noe snø, er det masse rim på trærne. Så det er så vakkert. Nytt headerbilde i dag. Foto av Kristine og header lagd av Helene. Tusen takk til dere begge to.

Annonser

Kommentarer

 1. HL sier:

  Gratulerer på topplista! Jeg fikk av strikkerelaterte gaver knitpro fingerpinner og garn

 2. Kristine sier:

  ❤️

 3. Kristine sier:

  Funker å kommentere med mobilen, men ikke macen :/

 4. Anne sier:

  Så mye pene ting du har laget og ikke minst fått i julegaver, Hege. Så heldige de er som fikk strikkegaver fra deg ;))))

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.