Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Midt i uka og her kommer ett strikketips

Kategori: Strikk og lignende, Strikketips | 6 kommentarer » - Skrevet onsdag 7. januar , 2015 kl. 15:58

Da var det onsdag og vi er midt i uka allerede. Fra og med denne uken har jeg tenkt å prøve noe. For hvert nøste jeg starter på skal jeg putte kr 10,- i ett glass. På slutten av året skal jeg telle opp. Blir spennende å se hvor mye penger det blir :) Blir dere med på dette?

Scale

Strikker jo for tiden på en Marius » Liverpool» jakke, jeg strikker rundt. Mest p.g.a mønsterstrikken. Men nå har jeg funnet en løsning som gjør at man kanskje kan strikke alle type jakker frem og tilbake. jeg har ikke testet dette selv, men jeg vet at det er mulig. Både med og uten mønster. Men strikker da baklengs. Da slipper man å strikke vrangmasker i det hele tatt. Legger ved en link til en video.

http://www.strikkeoppskrift.com/video-a-strikke-baklengs

Siden jeg allerede har startet på jakken , må jeg fortsett å strikke rund. Da får jeg i tillegg til jobben med montering, det har jeg kun gjort en gang før, så jeg gleder meg ikke akkurat til det. Jeg syns det er skummelt å klippe til ermene. Men jeg får «psyke» meg opp, så klarer jeg det nok. I tillegg har jeg planer om å strikke stolpene på jakken FØR jeg syr på maskin og klipper opp i front. Tror det da vil bli letter å få stolper som er like og som blir i riktig lengde. Så fort gjort å strekke litt i strikketøyet, eller motsatt, slik at stolpene ikke blir pene. MEN, det blir en stund til jeg kommer dit.

Hvis noe prøver å strikke baklengs, hadde det vært hyggelig å høre hva dere syns om det.

Ellers kan man jo alltids strikke mønster på vrangen. Har heller ikke prøvd det før.

Ønsker dere en fortsatt fin onsdag fra Greverud i Oppegård. Hvor i verden er du?

Ny header i anledning det nye året. Som vanlig har Helene lagd den. Tusen takk! Helene har en blogg om fotografering. Masse kjempefine bilder. Ta en titt davel? http://kamerailomma.blogg.no

Har strikket en del par av sokkene til nå, her enda noen par igjen. Bare se her:)
IMG_5370

IMG_5378

IMG_5372

IMG_5376

Annonser

Kommentarer

 1. HL sier:

  Så spennende med sparegris! Også så fint det ble med headeren jeg laget til deg i dag. Du lager fine sokker til jentene!

  • strikkehege sier:

   Ja , ikke sant. Tror fort det kan bli en kroner i den :) Headeren ble kjempefin,jeg er heldig som kjenner deg. Og tusen takk, håper de blir fornøyde :)

 2. Kristine sier:

  Sokkene er såååå fine, og det er den nye headeren også <3

 3. Anka sier:

  Gleder meg så mye til å ta på meg de fine Pilates sokkene :) DU er bare så flink Hege. Ha en flott onsdag, sees i kveld <3

  • strikkehege sier:

   Så bra, Anka. Har akkurat startet på dine nå, så til mandag er de også ferdige. Da tenker jeg at alle er klare til overlevering :) Vi sees etterpå ja :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.