Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Da var de fleste sokkene overlevert, og jeg tror alle var fornøyde

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet mandag 19. januar , 2015 kl. 21:43

Hei og god mandag til dere alle. Siden sokken er levert og har jeg valgt å bytte header. Jeg er nå godt i gang med syregrønn/gul flettegenser, fra Skappeljentene. Strikker den i Suri og Minialpakka fra Sandnesgarn, og veldig ulikt alt annet jeg har strikket før, når det gjelder farvevalg. Blir spennenden å se om det blir bra.

IMG_5497
Ellers er jeg også i gang med «liverpooljakken» til Knut. Er enda mer spent på den. Mønsteret har jeg satt sammen litt herfra og derfra, tilpasset det til maskeantallet osv. Til det har jeg kjøpt ett program beregnet på å lage mønster til strikk. Programmet heter KnitBird og er lagd av ett ektepar fra Island. Pris 40 USD.

IMG_5021

Har ikke kommet så langt ennå da, skal strikkes 49 cm med rødt før jeg skal starte på mønsteret.

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Fin header! Og både genseren og jakka ser veldig bra ut <3

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Hvis du lage header sjøl så må æ si mæ imponert, den fant øyet mitt med en gang. No skal æ snart ut i minus 26 grader og kjøre ongan på skolen….

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Ja jeg lager nå selv. Litt «knoting» blir det jo, men syns det går litt bedre for hver gang.Tusen takk for kommentar, da tror jeg at jeg at jeg beholder denne headeren litt.

   Wow, 26 minus, DET er kaldt. Har er det snøvær og 2 minus. Skal snart ut med hunden en tur. Siden idag er det strikkekafe like i nærheten. Ha en strålende dag :) Og kjøre pent :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.